Imat ces puno posla. Nece biti gotovo u subotu...ovo bu muka Isusova, sve kaj primam puca, šerafi i navoj pogotovo.
Imat ces puno posla. Nece biti gotovo u subotu...ovo bu muka Isusova, sve kaj primam puca, šerafi i navoj pogotovo.
Onda moraju biti drveni kotači 🤭Kaj nebi to trebalo sa konjima ili kravama vući ak je zaprežno vozilo? 🤔
Sad kolko bude bude, posla ima prek glave, nema novci da to nekome naplatiš.Imat ces puno posla. Nece biti gotovo u subotu...
To ces sad sam napraviti sve novo od zeljeza?Svaka im čast kovačima ili kome.
Pa novo bude kaj bude trebalo, kaj ne ne, nemrem sve novo napravit, onda kola gube svoj čar, mora biti toga dosta orginal i starinsko, drvo bum svo stavil novo kaj treba, bil kod stolara sad da mi neke djelove nove izradi. 🙂To ces sad sam napraviti sve novo od zeljeza?
Pa gume nemaju profila... Nece to bit spremno za upotrebu u cestovnem prometu..
A kakvo drvo bude majstor stavljal u zamjenu za trulo (valjda nebude jelovinu)?Ma nije to problem, nego kaje sve hrđavo i trulo, pol toga bum moral novo napravit, nebu tak brzo gotovo to sve.
Ali kaj sad, ak se u to upustil budem renoviral kak spada.
Nebu da, more mi dati koju kunu za remont, ovak sve sam snosim🤭Ja bi se na tvojem mjestu požuril. Ak dojde punica s mora i vidi kola rasturena, nebu dobro…
U orginalu je brijest kak veli, al ga nema pa bu te komade hrasrove napravil, sad nemam kaj puno birat, i zamjenski djelovi budu dobri.A kakvo drvo bude majstor stavljal u zamjenu za trulo (valjda nebude jelovinu)?
Kak je danas sa svim rezervnim djelovima tak je i za kola, kaj ima ima🙂jasen bi bil bolji...
Isplativo je svikak, ja sam htel da bi skroz nova kola napravil, al svi u gužvi koga pital.pa sada se postavlja pitanje koliko je to isplativo. ako češ imati velike troškove stolara da li se isplati sve drvo zamijenitit željezom (sada je željezo dosta poskupilo.)
tako sam i ja u početku razmišljal, ali nije baš tako lako zamijeniti drvo sa željezom u ovome slučaju. Tvrdo drvo, dobro zaštićeno u početku i bude kolegu Kupljenca duralo dok je živ (želim mu da to jako dugo traje).pa sada se postavlja pitanje koliko je to isplativo. ako češ imati velike troškove stolara da li se isplati sve drvo zamijenitit željezom (sada je željezo dosta poskupilo.)