• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Selska kola (gumenjak)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa nebu, veli stolar da bu dobro, delal je on nekad i kola veli, ima prek 80let al još dela🙂
Zamjenski djelovi su to, nema orginala☺️
Ovaj komad delam novi kam ide osovina.

IMG_20210720_112113.jpg

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma mislim da bu, ak nebu ak pukne opet remont, al mislim da bu me služilo dok sam živ, još ni neznam kakav je prvi štel.
Al mislim da je bolji od zadnjeg ovoga.
Još kad mi truga dojde, pa niko sretniji od mene🙂🍺🍻

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
da taj cijeli dio zamijeniš sa u U profilom?ili ne I ili nešto slično ako je moguče. nemoraš sve u željezo. šta je truga?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
na prlje ti stanu još dvije daske po 20 cm, pa joj za 50% povećaš zapreminu... 🤪

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
i čeljnjake moraš iscifrat, ustvari nisam ih ni vidil kod tebe...samo neku razuporu bezveze...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sutra bum imal veselje sa ovim komadom koji bu isto bil novi, bum ga dal delat, ali bu veselo ovo sve zvadit železo van, ovo bum nazadnje i peć za kovačiju moral nabavit 🤭
Ovo sve odtući, pa kasnije zatući nazat bu onak praf borbeno🙂
To je sve živo spojeno i zatučeno.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Sutra bum imal veselje sa ovim komadom koji bu isto bil novi, bum ga dal delat, ali bu veselo ovo sve zvadit železo van, ovo bum nazadnje i peć za kovačiju moral nabavit 🤭
Ovo sve odtući, pa kasnije zatući nazat bu onak praf borbeno🙂
To je sve živo spojeno i zatučeno.

kolega Kupljenec kak bi bilo da se drvena svora (kaj spaja prvi i zadnji kraj) zamijeni sa metalnom cijevi iste debljine. Mislim da bi to bilo puno čvršće, a cijev ne bi trebalo biti teško pronaći. Onda se mogu kola i malo produljiti-ako ima potrebe za time.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa morem i ja sad sforu produljiti, imam 3 rupe na njoj, ali vele da željezna nije dobra, ja neznam zakaj.
Al sfora nema neku ulogu osim kaj spaja prvi i zadnji kraj kola.
Kaj bi dobil da denem željeznu?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Pa morem i ja sad sforu produljiti, imam 3 rupe na njoj, ali vele da željezna nije dobra, ja neznam zakaj.
Al sfora nema neku ulogu osim kaj spaja prvi i zadnji kraj kola.
Kaj bi dobil da denem željeznu?
možda griješim. ali ja nekak nemam povjerenja u tu drvenu svoru. Željezo je željezo, cijev se pofarba i vječna je.

Najnoviji postovi

Na vrh