• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

servis hubzin promet

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
Imam problem s HUBZIN PROMET Križevci vezano uz njihov popravak traktora.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Kakav problem imaš ako možeš malo opisati?

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
Kak da ti pomognemo mi? 😳
Traktor popravljan kod Hubzina
Rasturio sve živo tj. getribu i mjenjać .
Masno naplatio isporučio traktor , nakon kratkog vremena isti kvar + još 10 kvarova reklamiran s teškom mukom preuzeo i sad me zove da preuzmem neispravan .....tvdi da je ispravan

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Točno opiši kaj se dogodilo na traktoru, zbog čega su ga slagali? I kaj se sad opet dogodilo? +10 drugih kvarova? Kojih točno? Moramo imat neke informacije približno točne. Ako neznaš 100%.
Da te moženo usmjerit kam i kak, i na koji način, moramo naći pravi put.
To nisu male stavri u igri👍
Za početak možeš napisat o kojem traktoru se dela? 🤝

Posljednje uređivanje od moderatora:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,854
Slučajno se sreo tamo sa jednim vlasnikom JD.
Za popravak - nova getriba jer stara zablokirala - tražio ga 20.000E.
Čovjek nije imao novaca i sam rastavio getribu. Slomila se neka viljuška i upala među zupčanike!

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,739
kad imaš zapadne traktore i istočne majstore, sigurno nekaj nebu štimalo...
malo ljudi kod nas misli na popravak traktora, kupe polovne islužene rage i nadaju se najboljem...
a dogodi se obično najgore...:(

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Problem je kaj ljudi ne kuže da to oni kaj su kupili vani pod ono "dobar je" je dalo svoje.
E onda se cvili i plaće kak su djelovi i popravak skupi kad nekaj rikne. Ne baš suprutno. Ko te tiral da staru kramu kupiš? Ak nemaš za održavanje beži od toga kam te noge nosiju, kupi si 539R i samo gas. 👍

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,730
Neznamo koliko čovjek zemlje obrađuje, ali ako obrađuje 50 hektara naviše onda je opravdano kupio taj traktor, (neznamo ni o kojem traktoru se radi ,) po priči bi bio John Deere, neznamo ni koliko je snage traktor da bi mogli osuđivat.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hoću reći da svako treba kupit ono kaj može održavati. A ne kasnije plakat.
Ako kupiš tako neki traktor znaš i moraš biti svjestan da to sve košta, servis i sve ostalo, a ne se žalit da je skupo ovo, ono.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
A gle,lako tebi sad pametovati kad ne radiš zemlju,da radiš 50+hektara zemlje sa svojom raketom brzo bi si poželio nešto zapadno i udobnije😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Tako je, i onda kupiš nekaj kaj ti je dostupno, a ne tražit kruha nad pogačom👍pokrit se treba sćim se može👍za ove moje profi poslove poljoprivrede meni raketa zakon.

turke

Član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
98
Novo je novo . Samo dok se sjetim prošle godine kad smo tražili rabljeni traktor . Nema tih para da kupim traktor sa preko 2000 sati od nekoga . Ludost je očekivati od traktora koji ima preko 8-10000 sati da ne bude imao kvarova . A sva sreća pa su popravci za takve traktore jeftini .

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
Traktor je Landini Legend 130 Top el reverser. Traktor jako loše kreče s mjesta tj cuka ,čaple i nakon otprilike 1 sata rada izbacuje grešku tj pišti i kad ga ugasiš i upališ on kao resetira grešku i ide dalje krtko vrijeme pa opet isto. Sa tim kvarom otišao Hubzinu on rasturio getribu i mjenjač i nije našao ništa, bar meni nije rekao ništa. Poslije mi isporučio traktor ispčetka bilo kao dobro osim što je mjenjač užasno zapinjao. Kroz nekog vremena tj 25 rs počeo cvikati volan ,pa naknadono počela zujati hid pump te kroz nekog vremena traktor nije bilo moguče pokrenuti. Svjetluckao pritisak ulja getribe ,poslije mjeseci ubjeđivanja i pisma traktor natovarili na labudicu i odvezli Hubzinu. Navodno promjenio filtere i odblokirao traktor ''''' saznao sam od strane drugog meh ,,,,, on tvrdi da je promjenio filtere a nije trebao i sad mi isporučuje traktor istom greškom s kojom sam ga dovezo s tim da sa još zapinje mjenjač

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Čovjek upozori da ima problem sa servisom, i dobi hrpu zajedljivih i jalnih komentra kak se to nebi desilo da vozi Belorusa ili Rakovicu… Jeste mu pomogli u pm. Ne vidim da je negdje kukal zbog cjene servisa ili da je rekel da nemre platiti nego da servis nije odrađen kak treba.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
TRAKTOR JE LANDINI LEGEND 130 TOP EL REVERZER ,TRAKTOR JAKO LOŠE KREČE S MJESTA TJ CUKA ,ČAPLE I NAKON OTPRILIKE 1 SATA RADA IZBACUJE GREŠKU TJ PIŠTI I KAD GA UGASIŠ I UPALIŠ ON KAO RESETIRA GREŠKU I IDE DALJE KRTKO VRIJEME PA OPET ISTO SA TIM KVAROM OTIŠAO HUBZINU ON RASTURIO GETRIBU I MJENJAČ I NIJE NAŠAO NIŠTA BAR MENI NIJE REKAO NIŠTA POSLIJE MI ISPORUČIO TRAKTOR ISPČETKA BILO KAO DOBRO OSIM ŠTO JE MJENJAČ UŽASNO ZAPINJAO KROZ NEKOG VREMENA TJ 25 RS POČEO CVIKATI VOLAN ,PA NAKNADONO POČELA ZUJATI HID PUMP TE KROZ NEKOG VREMENA TRAKTOR NIJE BILO MOGUČE POKRENUTI SVJETLUCKAO PRITISAK ULJA GETRIBE ,POSLIJE MJESECI UBJEĐIVANJA I PISMA TRAKTOR NATOVARILI NA LABUDICU I ODVEZLI HUBZINU NAVODNO PROMJENIO FILTERE I ODBLOKIRAO TRAKTOR ''''' SAZNAO SAM OD STRANE DRUGOG MEH ,,,,, ON TVRDI DA JE PROMJENIO FILTERE A NIJE TREBAO I SAD MI ISPORUČUJE TRAKTOR ISTOM GREŠKOM S KOJOM SAM GA DOVEZO S TIM DA SA JOŠ ZAPINJE MJENJAČ
Ufff al si se zalaufal, baš onak puni gas. 🙂
Ali dobro da si napisal kaj se dogodilo, tj kaj se nije dogodilo ili kaj se moglo dogoditi.
Sad ti nama reci kak da ti mi tu pomogneno? Kakvu pomoć tražiš? Pravnu ili kakav savjet? Mi smo tu za sve vrste pomoći, samo moramo utvrditi kaj trebaš.

VALEK

Novi član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
19
Sad me traži da mu potpišem da sam preuzeo ispravan traktor ili ne mogu preuzet traktor

Najnoviji postovi

Na vrh