Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,539
Očito smo ovu temu razvlačili bez veze pošto nema nikakvog epiloga ove priče. Kolega bhorv,možda ti nešto više znaš pošto je traktor iz tvog okruženja(okolica Ludbrega)
Navodno je traktor preuzet uz potpis i pripremu tužbe. Sad kad znam o kome se radi,sve mi to jako smrdi. Radile su se neke stvari u kućnoj radinosti,a krivac je trebal biti servisGdje je i kamo je nestao jedan forumaš, koji je ovdje na forumu zapalio nekolicinu forumaša traženjem pravde oko traktora, kojeg mu serviser ne želi predati, ako ne želi potpisati nekakav primopredajni zapisnik?
Nije li kulturni doseg nakon takve "paljevine" dati "forumu" nešto kao povratnu informaciju? Sad svi znamo ništa, niti tko je bio u pravu, ništa kako bi drugi u životu izbjegli eventualne neugodnosti. To se tako ne bi trebalo raditi, lako je za nekoga drugog reči da je crni vrag, a sebe predstaviti žrtvom i anđelom, no da li je baš uvijek tako, ili postoji više nijansi sive???
Mi kao "forum" imamo "problem" s ovakvim forumašima koji definitivno nisu usvojili minimum pristojnosti - zaključiti započetu temu, odnosno dati konačnu informaciju i slično. Važno da su u određenom trenutku uzburkali duhove i strasti. "To se tako ne smije raditi..." Nitko od nas nije svetac, ali ovako kako je ovo bilo je stvarno neprihvatljivo.Imam problem s HUBZIN PROMET Križevci vezano uz njihov popravak traktora.