Hmm, da. Sve štima, ali mene zanima kako bilo koji serviser nakon podmirenja popravka može zadržati moj stroj ili vozilo? Na stranu njegov papir... je*eš papir, to je njegova ograda da si ti podigao ispravan stroj i eventualno se ne možeš žaliti na servis, on je pare pokupio, dali je nešto radio na traktoru ili nije, pitanje je koje mi ne znamo, ali ni prvi ni poslijednji koji je "odradio" servis, a pogledao ga samo očima i to je to.
Znam jer sam imao prilike 2019. Iz Mercedes Benz E220 iz 2013. godine izvaditi originalni filter zraka iz 2013. godine koji je bio beton, a auto je održavan u ovlaštenom servisu, tako da nije sve crno na bijelo.
Nebitno dali ga ja znam voziti ili rukovati s njim, servisera treba boliti đoka za to ako ću ga ja odmah po izlasku iz dvorišta zalijepiti u prvi zid i zapaliti. Nema ovdje subjektivnosti za popravak, jer ne znamo ni što je ni kako je došlo do kvara, cilj je doći do zaključka, zašto serviser ne želi isporučiti traktor vlasniku nakon podmirenja popravka, a inzistira na potpisu papira da je ispravan?!
Evo, ja sam kupio agregat, NOVI iz kutije ne pali.
Odnio na reklamaciju, bez kutije i bez skidanja kotača i ručke, dostavljen u prodajni centar, preuzet od njihove strane, poslan na popravak, u roku 3 dana vraćen sa popravka, popravljen, papir na kojem se navodi kvar i popravak, MORA biti potpisan da je stroj ispravan, ali ga nitko nije potpisao, niti serviser, niti prodajni centar, niti ja, a agregat je kod mene, kako sada to?