• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sijačice za žito

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
891
Ako ores za sjetvu i nema biljnih ostataka lula je bolja.
Uzeo sam na kraju D7 sa diskovima i lastin rep iza baš zbog toga što ne orem nego samo gruberom na sojište i sjetva.Brine me samo da li je puno teža od D8 radi paketa i da li će moći traktor. S D8 je bilo na knap.

Ima li netko tabele za sjetvu za AMAZONE D7 Specijal 2

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,466
Koliko bi vrijedio mehanizam za prebacivanje markira+ markiri za Gaspardo M250?

Prilozi

• IMG_20241030_101924.jpg
    IMG_20241030_101924.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 42

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,466
Zna netko cijenu hidrauličnih prebacivača? Uspio sam dogovoriti za 400€ prebacivač i markire, mislim da je cjena korektna?

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,466
Onaj prebacivač za psk je 200€ i može se nabaviti?

Posljednje uređivanje od moderatora:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,722
200€ bio prije 7 godina, to sam na vašaru naso, vjv negdje ima za nabavit u srbiji. Od majevice ili agrije. Tako da ako ide prebacivac i markiri po meni je ok cijena

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
1,006
Tko drži dijelove za žitne sijačice panonija, kupio sam 3m sa disk ulagačima, pa bi trebao neke sitne dijelovi

Najnoviji postovi

Na vrh