marko hurlimann xa86 kaže:Lijepe slike...
dal samo gusjeničar gazi??
koliko redova bere jaguar?
ursusc360 kaže:okrenio mi se stomak kad sam vidio kolko sliaže, šta četa sa time jebote?
mario kaže:Hvala.
To je Vicon dvoredni, nije moj, taj kombajn je sufinancirala županija, i jedan dio članovi udruge Strojni prsten.
Inače, kombajn je super, lambo tjera bez problema, daleko lakše nego zetor jednoredni megele.
To sam siliral jučer, VUđan se več spremal u Gudovec.
marko hurlimann xa86 kaže:ne bi ti preporučio naprijed silokombajn jer znam čovjek akoji je kupio Casse JX95 i sada u je potkapćio 2redni naprijed i case se razletio...bolje ti je da kupiš samohodni ili neki 2redni koji se može okretat.
kolko košta silokombajn ako se smije znat :?:
mi si planiramo kupit ili samohodni manji ili ako ima i postoji dvoredni odnapred da ide, pa bi dao na maseya prednju hidrauliku i kardan, jer npr ove godine sa svih strana mojih parcela je kukuruz, i sad bi ja trebo gazit svoje a šteta mi je jer su prekrasni, sad ču platiti samohodni a druge godine bumo se valjd ponovili, jer sa petingerom mi je sporo :!:
kolko vas koristi taj silokobajn :?: ko ga održava kad se kod nekog strga :scratch :?: ko je prvi na redu kad vele kišu :?:
kolki je kapacitet cca prikolica dnevno :?:
mario kaže:Košta 7500 eura+pdv.
Mislim da nas 6 koristi, ili više neznam točno.
Neznam ko če ga održavat, kupljen je ove godine, ovo kod mene mu je bilo drugo siliranje.
Tko če ga kad koristit nije još točno dogovoreno kako če to iči.
Neznam kapacitet.
Ako ti je traktor dobar neče se razletit.
Od novih u ponudi koji se okreču jedino ti ima Kemper, i to je sa rotorom tak da ne moraš iči kak su redovi, jedino je problem kaj košta 30 000 eura(nisam sad siguran mislim da je tu negdje)