Kvaternik kaže:Evo kako mi to radimo !
koja je to sorta kukuruza da je tako dugo ostala zelena ili je kasno sijano. mi smo već uzaboravili kad smo imali silažu.mario kaže:eVO SLIKA OD SILIRANJA KOD MENE.
mario kaže:KVATERNIK
Što misliš da si ti nešto posebno pa otvaraš posebnu temu za siliranje. :twisted:
Sljedeći put ću ti obrisat temu bez premještanja.
To nije onaj isti Hurli zar ne?
bogec kaže:super strojevi, sam šteta kaj je suša uništila sav trud i muku, išao sam par puta kroz ćrešnjevicu i kukuruzi su bili spaljeni , pogotovo potez prema kloštru, pa prema prugovcu, joooj sve me stezalo oko srca
nadam se da si ti dovoljno skupio
sve je više samohodnih silokombajna, kolko dođe jedan u dobrom stanju :?: ah morat ču i ja to kupit jednog lijepog dana
branko kaže:evo zanimljivog spremanja silaze u svedskoj, jer ne znam da li itko kod nas to radi od repinih rezanaca.
Obrisan neispravan link.
paor kaže:Iako je od mojeg sela šećerana udaljena 18 km, tek prije 4 g. se počelo masovno dovoziti rezanac i hraniti krave. Ja sam počeo lani. I što mogu generalno reći - pa gdje nam je bila pamet. Ima puno boljih krmiva od rezanaca, ali jednostavno omjer uloženo-dobiveno je odličan.
kako izgledaju sada tvoji rezanci i koliko ih daješ po kravi :?: moje ih baš i neče jesti u donjem dijelu silosa izgledaju kao da su truli dosta gnjecavi ima malo i zelene plijesni mjestimično na površini pa nisam siguran da su baš dobri za hranidbu :scratch