Re: SILIRANJE sezona 2009.
POŠTO JE ODAVNO GOTOVO SA SKIDANJEM SILAŽNIH POKUSA,A I ONIH ZA ZRNO, JEL NETKO ZNA DA LI JE PIONEER DAO KATALOG ZA IDUĆU 2010. GODINU POŠTO IMAJU VEĆ NOVO SJEME U PRODAJI,TJ. NEKAKVU BOŽIĆNU PRODAJU POVODOM NJIHOVE 15. GODIŠNJICE DIREKTNOG RADA U RH?
Pitam zato jer me zanimaju njihovi silažni pokusi,bolje rečeno njihova analiza po hibridima,silirao sam njihove N43 i F38, tretirao sam sa inokulantom 11C33, koji je nezamjenjih,mislim jedinstven na tržištu,jer nemam naknadnog zagrijavanja silosa,kvarenja isto nemam,krave jedu kao lude,nekad sam tretirao sa inokulantima od raznih proizvođača,ali Pionir ima najbolje inokulante i hibride kukuruza,bilo za silažu bilo za zrno,ovo je već 3 godina za redom kako tretiram sa 11c33 i stvarno nema boljeg, e samo me zanima kakve će rezultate pokazati njihove analize,koliki je prinos suhe tvari po hibridima,tj. koji prinos energije daje koji hibrid po hektaru,jer mislim da niti jedna druga sjemenarska kuća ne radi analize poput PIONIRA. Ta analiza mi je bitna stavka kod izrade obroka, a za koji dan otvaram novu silažu,pa možda netko zna da li je katalog izdan?