Ako za svako pomicanje cijevi mora silazit sa traktora onda j**** takav posao
Možda je tebi jad i bijeda silirat sa jednim redom,ali meni nije,meni netreba taki silokombajn kad siliramo 2-3jutra godišnje. Taki silikombajn je za one koji siliraju 20-30hektara. Šta mi vrijedi posilirat 2 jutra u roku od 2sata kad to nestignem pogazit.
E baš na tu sliku sam i mislio. Kako si sam puniš prikolicu kada taj sistem za zakretanje cijevi imaš na silokombajnu??? Dali ti neko sa vilama razgrče silažu u prikolici ili kako ju puniš?
pa kao sto sam napisao
vilama razbacujem levo i desno,inace tada je duvao vetar pa je malo izaslo iz prikolice,alii to kad se okrece pa izadje malo,ja nepravim problem za to jer u sustini sve sto izadje iz prikolice ili se rasipa, nije mnogo nema za jedan obrok
ja sam zadovoljan sa covekom sto mi radi, jos zadovoljniji cu biti kad budem sam sejao
inace zbog suse silaza ispada najjefitinija iako covek dok je izgazi spremi crkava od napora ali zato si sa hranom miran kao ja 6meseci
a sledece godine cu pokusati da uradi dvocifren broj prikolica da imam silazu od jeseni pa do leta
dino takav silokombajn nema niko kod nas najveci traktor je belarus 820 cini mi se ako negresim da ima 80 konja veceg nema uglavnom su svi imt539 i imt558 imt560 retkoa jos rece sa 80konja inace silaza je super svaka cast na slikama