Ja SIP-ov silokombajn SILO 90D nosim sa TD7506A na 540 o kardana, jer toliko je potrebno silokombajnu, probao sam ga i na 1000 o ali mislim da to nije dobro za silokombajn kad bi duze vremena radio tako. Obicno ga teram 3 sporohodnom, a u losijem kukuruzu moze i 4. Sve su relativne stvari koliko se uradi povrsine na dan i koliko prikolica. Mi radimo u jednoosovinke prikolice sa drvenim nastavcima, meril ismo ih pune-prazne i stane oko 3,2-3,5t silaze u njih. Kod nas su sve male parcele, iscepkane, mora dosta rucno da se pozanje kukuruz pa da se ubacuje u kombajn (mi to zovemo nalaganje) da bi mogao da se oslobodi prostor za okretanje, tako da je dosta mali ucinak u siliranju. Rekord mi je da sam narezao 28 takvih prikolica za dan. Ako je dobar kukuruz takvu prikolicu napunim za 15-20 minuta u parceli koja je duga 100-120m, sve ostale parcele su dosta manje i ima dosta okretanja, vracanja u rikverc. Kada rezem silazu kod mene vucem prikolicu zakacenu za silokombajn a drugi traktor je u prevozu, dok ja jednu rezem on drugu punu vozi u silos. A kada radim usluzno drugima ja samo rezem a oni prate sa traktorima i prikolicama.