130kn/l,stavim 2 litra na 300l vode a to mi je cca za malo manje od rali,po tome bi išlo onda 5l na hektar
zavisi koji ti je razmak redova, na 70 cm ti ide negde oko 79000, a preporuke za gustoču imaš na vrečicama zavisi od vrste hibrida
Na pakovanju piše do 4 l na hektar.Ovdje kod nas je 111 kn litra.znači lumax koja mu je cjena po litri dali stavljaš 5l na ha
kod nas je cijena oko 15 € a ja sam stavljo 3 na ha pa sta bog dadane od viska glava ne boliNa pakovanju piše do 4 l na hektar.Ovdje kod nas je 111 kn litra.
-dali netko ima proplema s pionirom A-24 , sijan 08.04. danas išao u pregled i ustanovio da ima redi u kojem nije niklo ni jedno zrno nađem ih ali su istrunuli, neznam dali se radi o pojedinim vrećicama jer nema cjelog reda a redovi pored ok, kao da je jedna vrećica bila neispravna i dok nije potrošena (sipana cijela vrećica u jednu kutiju) ti mi redovi nisu nikli i što sad raditi
-ma gledao bi ja deklaracije da nisam uništio vrećice pa sada ne znam dali je koja vrećica bila staro sjeme...:madmana:
Pa jel kod vas nema kontrole - ne trebaju vam deklaracije ?