• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sjetva KUKURUZA 2011.-2012.

• Temu pokrenuo Skin megane 2
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Danas fino idem gledati hibride, i evo na šta naiđem... usred sjetve SUNJSKA ĐUBRAD IZ ELEKTRAE se sjeti mjenjati bandere i eto šta napravi, zgAzi sve, i napravi asfalt od zemlje doslovno I kanal 30-ak cm koje ni dragi bog ne zaore.. neko bude fasovo u ponedjeljak...

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
to moraš pod hitno ili ništ od odštete,ali šta su radili cijelu zimu i prolječe da nisu obavili posao e jesu gamad. Evo ja danas uz put poslikao mog ranog pioneera koji za 80 dana mora biti spreman za meljavu,sađeno je sa mojom mehaničkom kačušom

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us,ona tablica je od mehaničke sa plastičnim kutijama i plastičnim pločicama

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Toni kaže:
DSC_0186Kopiraj.jpg

Evo tog kukuruza danas. Malo nagnut od vjetra.

DSC_0192Kopiraj.jpg

Evo i ovog. Sijan dan poslije kukuruza sa slike gore.

DSC_0193Kopiraj.jpg

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
ajkula, imaš li možda cijeli manual za tu sijačicu?????

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
jes da ,reči šta te mori pa poslikam kad ufatim vremena,najbolje pošlji mail da ne moram rezat slikicu:drinkers::drinkers:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Danas fino idem gledati hibride, i evo na šta naiđem... usred sjetve SUNJSKA ĐUBRAD IZ ELEKTRAE se sjeti mjenjati bandere i eto šta napravi, zgAzi sve, i napravi asfalt od zemlje doslovno I kanal 30-ak cm koje ni dragi bog ne zaore.. neko bude fasovo u ponedjeljak...
vjerojatno si danas riješio s elektrom, ali da ti skrenem pozornost ako tražiš, dobit ćeš odštetu bez problema od njih, samo popuniš neki formular, ali za svaki slučaj štetu si morao prijavit policiji da oni to poslikaju i naprave zapisnik, te onda otić na elektru jer se odmah drukčije ponašaju kad čuju da je bila policija.

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
stvarno je ovo sramota sto su napravili,,,ovo je za vjesala

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Evo kukuruz odma do pšenice što sam
maloprije postao slike.

Malo je u travi, tu će ići
Sorgum + Samba.

DSC_0204Kopiraj.jpg

DSC_0205Kopiraj.jpg

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Moj je kokuruz dosta u travi treba ga špricati dok se malo vrijeme sredi ili če biti svega osim kokuruza...

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Sorgum + Samba sam prosle godine koristio na jednoj parceli za probu i to je bilo prvi i zadnji put da idem s ovom kombinacijom. Nula bodova! Imam nekoliko parcela gdje cu morati u korekciju, nakotilo se vrazjeg sirka. Ranije sam ga 100% uspjesno lijecio Tarotom a cujem kako su jako dobri Equip i Task.
Jutro packom sam jako zadovoljan jer je uglavnom sve cisto osim sirka iz korjena, sirka iz sjemena i raznih sirokolisnih korova nema. Lumax je na nekoliko parcela pokazao isti rezultat ali mi se cini da je Jutro pack zesci.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Sorgum + Samba sam prosle godine koristio na jednoj parceli za probu i to je bilo prvi i zadnji put da idem s ovom kombinacijom. Nula bodova! Imam nekoliko parcela gdje cu morati u korekciju, nakotilo se vrazjeg sirka. Ranije sam ga 100% uspjesno lijecio Tarotom a cujem kako su jako dobri Equip i Task.
Jutro packom sam jako zadovoljan jer je uglavnom sve cisto osim sirka iz korjena, sirka iz sjemena i raznih sirokolisnih korova nema. Lumax je na nekoliko parcela pokazao isti rezultat ali mi se cini da je Jutro pack zesci.

Sorgum+samba imam za 10ha špricanja spremno.
Pred 2god sam koristio tu kombinaciju i dost dobro se pokazalo..

DO sad sam špricao sve sa Lumax-om i rezultat je jako dobar..

Ostavio sam nekaj za Laudis i Sorgum,to bude oko 10ha špricanja još + kasnije sjetva koja ide poslije graška..

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
I mi smo prosle godine koristili sorgum za korekciju i bio je ok, ove godine smo mislili cak sve s tim ali mi se nije dalo cekati da se zazeleni pa smo većinu rjesili s lumaksom, a tamo gdje ima dosta trave ići ce sorgum

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
prije nekih 7 dana, pa sam poslije slikanja još i kultivirao, da razbijem pokoricu, a sada ću još jednom dok se prosuši od kiše, sa KANom.......pioneer f38

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
I ja ču čim se vrijeme popravi sirak smazati sa Sorgumom, lani sam ga isprobao, ubija sirak 100%

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh