pa ti za koji dan krećeš u berbu :finga::rolfer:
ne ne, ne može to tako, slijedeći tjedan kultivacija pa tek onda berba
pa ti za koji dan krećeš u berbu :finga::rolfer:
vjerojatno si danas riješio s elektrom, ali da ti skrenem pozornost ako tražiš, dobit ćeš odštetu bez problema od njih, samo popuniš neki formular, ali za svaki slučaj štetu si morao prijavit policiji da oni to poslikaju i naprave zapisnik, te onda otić na elektru jer se odmah drukčije ponašaju kad čuju da je bila policija.Danas fino idem gledati hibride, i evo na šta naiđem... usred sjetve SUNJSKA ĐUBRAD IZ ELEKTRAE se sjeti mjenjati bandere i eto šta napravi, zgAzi sve, i napravi asfalt od zemlje doslovno I kanal 30-ak cm koje ni dragi bog ne zaore.. neko bude fasovo u ponedjeljak...
stvarno je ovo sramota sto su napravili,,,ovo je za vjesalaDanas fino idem gledati hibride, i evo na šta naiđem... usred sjetve SUNJSKA ĐUBRAD IZ ELEKTRAE se sjeti mjenjati bandere i eto šta napravi, zgAzi sve, i napravi asfalt od zemlje doslovno I kanal 30-ak cm koje ni dragi bog ne zaore.. neko bude fasovo u ponedjeljak...
Sorgum + Samba sam prosle godine koristio na jednoj parceli za probu i to je bilo prvi i zadnji put da idem s ovom kombinacijom. Nula bodova! Imam nekoliko parcela gdje cu morati u korekciju, nakotilo se vrazjeg sirka. Ranije sam ga 100% uspjesno lijecio Tarotom a cujem kako su jako dobri Equip i Task.
Jutro packom sam jako zadovoljan jer je uglavnom sve cisto osim sirka iz korjena, sirka iz sjemena i raznih sirokolisnih korova nema. Lumax je na nekoliko parcela pokazao isti rezultat ali mi se cini da je Jutro pack zesci.