• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sjetva KUKURUZA 2011.-2012.

• Temu pokrenuo Skin megane 2
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Evo mojih kukuruza, ubrani na više različitih parcela:

Zrno nije baš dobro naliveno al sobzirom na sušu mogu biti zadovoljan.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
DSC_0437Kopiraj.jpg

Ovaj u žutom okviru je sa prethodne slike,
a ovaj u zelenom je sa drugog polja i taj je najlošiji.

DSC_0444Kopiraj.jpg

DSC_0445Kopiraj.jpg

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Evo mojih kukuruza, na 3 parcele, 3 vrste kukurza, zlatko, pajdas, granor... Bit ce dobar prinos..

karlo mislim da si fulal sorte(s lijeva na desno sigurno nije tak, srednji mi ne liči na pajdaša)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Zeko, što nisi to probao barem nekome za silažu prodati ?

Šteta ogromna ni sam ne znam kako ću se izvući a ove godine imam kukuruza više nego ikada posađeno.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703
Evo mojih kukuruza, na 3 parcele, 3 vrste kukurza, zlatko, pajdas, granor... Bit ce dobar prinos..

karlo mislim da si fulal sorte(s lijeva na desno sigurno nije tak, srednji mi ne liči na pajdaša)

Eventualno sam zamjenio granor i zlatko jer su klipovi slicni, ovo u sredini je pajdas.... Drugo ne moze biti jer samo to imam zasijano...

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
starinski domaći kukuruz

evo klipova mog starinskog kukuruza, sijanog iz istog sjemena godinama i godinama, normalno nije po prinosu kao renomirane sorte ali po kvaliteti zrna je u vrhu ako ne i sam vrh.

Prilozi

• Slika002.jpg
    Slika002.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 171

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
danas mjerio vlagu u kukuruzu:

prvo mjerenje 24% drugo 23,5%

hektolitar 70,4

temperatura kukuruza pri mjerenju 25,8 stupnjeva C

koliki je dobar hektolitar kod kukuruza????

znam da za pšenicu je dobar 80, i da se do toliko plaća.......a kod kukuruza neznam

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Naš kukuruz:
20010382.jpg

20010384.jpg

Slikano na boljoj zemlji kod mene,ovi kaj su bili na lošijim zemljama su posilirani.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
danas sam brao, prinos 3-4 puta manji nego inače......:rolleyess:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
tibor88 kod mene ovakvog zelenila nema vec dugo, skoro mjesec dana. Ovi su garant u nekoj nizi ili blizu ribnjaka.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
polje pada prema cesti. tu kod tabli je nekih 15ak metara ravno i onda pocinje uzbrdica lagana.
uz cestu je kukuruz vrhunski, 50metara unutra je upola losiji :?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh