- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,905
228 eura i dođe sa dvije baterije i punjačem, mislim da je to solidna cijena.Koliko jura, to su škare zajedno sa baterijom
228 eura i dođe sa dvije baterije i punjačem, mislim da je to solidna cijena.Koliko jura, to su škare zajedno sa baterijom
A kako komentiraš da je oštrica dobila rupu od 2-3 mm kad sam slučajno presjekao žicu unutar grane? Poslije mi je i ona opruga krenula zapinjati pa sam ih bacio.Jedino tebe znam da si rekao da kuker ne valja.
Probaj felco...
Ma najrađe ne bih aku, moram probati, najviše mi smeta što su glomazne.ako nemaš puno za rezanje, možda će ti biti i smiješno ali parskide nisu uopće loše a jeftine su...
Ne govorim o aku...govorim o obicnim parkside...aku nisu nesto u usporedbi sa bosch...imao sam priliku isprobati ih i bosch je puno bolji...Ma najrađe ne bih aku, moram probati, najviše mi smeta što su glomazne.
Osim kaj je PS snažniji i može rezati deblje graneNe govorim o aku...govorim o obicnim parkside...aku nisu nesto u usporedbi sa bosch...imao sam priliku isprobati ih i bosch je puno bolji...
Ja imam toliko za orezivati pa gledam da mi je što lakši alat, a cjenovno prihvatljivNe kažem da je loš za 10-15 voćki, ali za sve preko toga bosch je zakon..