• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,246
Normalno da manje nisu za trećinu,ali ove veće jesu,ali su opet skoro upola,a bez zaštite prstiju zna se naći i puno jeftinije;treba samo malo dalje tražiti

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,246
Pjero
Svaka ova slika ispod navodnih kupaca je drugačija, pa je pitanje šta ćeš na kraju dobiti

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,118
Treba kupovat samo sa provjerenih stranica.
Zorane loša usporedba ove banetove su za bošove televizija u boji, osim šta su jače robusnije imaju veći rez i zaštitu za prste te banetove su kopija kampanjole L stark ja mislim...a bošove iste takve samo no name imam ja i prodaju se za 70-80e čisto da budu informacije točne,a moja iskustva sa garancijom su takva da uvijek ono šta mi crkne nije u garantnom roku tako da...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,000
Jel normalno da kad je nož otvoren da na ovom štiftu ima malo lufta, kad se zatvori onda nema? Znači klima se samo naprijed-nazad, lijevo-desno je čvrsto.
20250126_084457.jpg

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,118
Meni na svim skarama ima malo lufta, cak i noz kad je otvoren ima zrno lufta, ali nebi te trebalo to mučit
Ima tko da je kupovao Okatsune?
Untitled-9.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,895
Pa i moralo bi biti lufta jer ga ima i na ručnim škarama. Kak se nož zatvara, lufta je sve manje, jer nož je blago konkavan.
Da nije tak, pri vrhu ne bi rezal.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,260
Znam da nije. Ali je masno 😁

Bolje išta nego ništa... Imam I totmast u spreju pa nekad s tim

Najnoviji postovi

Na vrh