• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,209
Jako sam zadovoljan performansama samo su teske...a pru45 su još nesto sitno teže...mislim da 40 imaju 45 nemaju ali baci oko na one sw768 sta sam ti poslo mozda su one neka sredina...
Meni za trsi bi bile dosta i sw718

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,428
Strah me te duple oštrice. Možda a razlogom to nitko ne radi...

A razlike u cijeni između pru40 i pru45 modela nema.

Za indukcijsku zaštitu od prereza nisam nigdje našao koje imaju. Niti sam igdje vidio koja je razlika između pru45 I pru45 plus

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,428
8605pro je izgleda najbolji izbor... 2ah I 4ah baterija... 4ah na remenu, a 2ah kada ovako radim s njima..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,209
Pa reko sam ti da moraš pazit koje kupuješ moje pru40 i sw718 to imaju ali ima na aliju i pru40 bez toga tako da za bilo koji model da se odlučiš provjeri...a pru45 nisam nigdje vidio sa zaštitom...jedino ako ima pro...a sw768 ima to jer sam gledo na oglasu, mislim da je taj model najslicniju pru40

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,428
Na swansoft.eu gledam. Ispadne me čak jeftinije nego na aliju.

Ali nigdje, doslovno nigdje ne mogu naći podatak o toj zaštiti.

1000059087.jpg

Na vrh