• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,212
Jako sam zadovoljan performansama samo su teske...a pru45 su još nesto sitno teže...mislim da 40 imaju 45 nemaju ali baci oko na one sw768 sta sam ti poslo mozda su one neka sredina...
Meni za trsi bi bile dosta i sw718

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
Strah me te duple oštrice. Možda a razlogom to nitko ne radi...

A razlike u cijeni između pru40 i pru45 modela nema.

Za indukcijsku zaštitu od prereza nisam nigdje našao koje imaju. Niti sam igdje vidio koja je razlika između pru45 I pru45 plus

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
8605pro je izgleda najbolji izbor... 2ah I 4ah baterija... 4ah na remenu, a 2ah kada ovako radim s njima..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,212
Pa reko sam ti da moraš pazit koje kupuješ moje pru40 i sw718 to imaju ali ima na aliju i pru40 bez toga tako da za bilo koji model da se odlučiš provjeri...a pru45 nisam nigdje vidio sa zaštitom...jedino ako ima pro...a sw768 ima to jer sam gledo na oglasu, mislim da je taj model najslicniju pru40

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
Na swansoft.eu gledam. Ispadne me čak jeftinije nego na aliju.

Ali nigdje, doslovno nigdje ne mogu naći podatak o toj zaštiti.

1000059087.jpg

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,212
A nezz koliko je to sigurno ja nekako vjerujem aliju
Postoji meil i onda kontaktiraš i pitaš🤣

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
Ako nisi vidio. Ja sam naručio druge škare na aliju. Došao mi udarni odvijač I sad ne žele vratiti pare.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,345
Pa ako ima metalni okidač, onda valjda ima zaštitu. :D Samo se onda nemoj zeznuti pa navući rukavice... Ima li kakva narukvica za rad s rukavicama?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,212
A imaš provjerene trgovce na aliju, imaju posebnu oznaku, ja sam sada za kombinirku preko alibabe naručio malčer, i tamo imas provjerene za koje platforma garantira, trebaš se raspitat prije kupnje🤣 ne na forumu...ja sam naručio škare i došle škare, mogu ti dat linkove na pp, došle za 3 dana.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
Misliš da od jučer naručujem?

I uslikao im shipping label I kutiju I krivo naručeno i sve...

Kažu da mi odbijaju claim zbog nedovoljno dokaza...

1000059099.jpg 1000059098.jpg 1000059097.jpg 1000059096.jpg

• Like
Reactions: H&S

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
Misliš da nisam?

I claim I appeal mi odbili. I dao negativan review. Ali ga naravno stranica ne poštuje..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,903
Vrag Vas je dal, dok Vi kupite nove škarje, mi neki zabušanti zrežemo voćke i gorice. A kaj, na krvni pogon nikaj više 🫣🤔🥂🍷

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,433
A imaš provjerene trgovce na aliju, imaju posebnu oznaku, ja sam sada za kombinirku preko alibabe naručio malčer, i tamo imas provjerene za koje platforma garantira, trebaš se raspitat prije kupnje🤣 ne na forumu...ja sam naručio škare i došle škare, mogu ti dat linkove na pp, došle za 3 dana.

Evo javili su mi se sa swansoft.eu

Sve njihove PRU40 imaju indukcijsku zaštitu od prereza i EU garancija 24 mjeseca za osobnu i 12 mjeseci za profesionalnu upotrebu.

• Like
Reactions: H&S

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,811
Koja glupost to sa garancijom. Kak oni znaju u kakvoj upotrebi su škare bile?
Zemeš ih na ime.....

Recimo kolega Lijeska ih uzme za osobnu upotrebu a kolko vino spije garant gorica ima ko pravi profesionalac :ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,903
Svaka današnja i takva garancija, je slična, kao na vrbi svirala...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,742
Da imam toliko trsova kolike spijem vina potrošil bi par takvih škara godišnje, a onda ne bi imal ni vremena za osobnu potrošnju. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh