• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,525
Ajme @MUHA koje ljepote 😍
Kad ideš na rano prolječe ili kasnu jesen odozdo, umjesto da staneš u Muškovcima skreni u Bruvnu za Donji Lapac.
Cesta je katastrofa do Mazina ali tereni i pogledi su interesantni i kad kreneš uzbrdo cesta je ok.
U Lapcu skreni za Užljebić.
Ako imaš vremena, prije Užljebića skreni desno za Donje Štrbce, pogledaš Štrbački buk, vratiš se na Užljebić, odeš Unom do Ripča pa se spustiš opet Unom do Martin Broda.... nebu ti žal, samo kreni rano ujutro, prije nego sunce izađe jer stvarno se ima kaj za vidjeti ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,525
Čovjek koji je vlasnik nasljedil je znanje od pokojnog oca, me malo začuđeno gledal kad sam spomenul pranje biljca i razgovaral s njim o klepanju kamenja i još mnogo čemu.
Stvarno je čovjek ok i jako dobro je zapamtil povjest okolnih mjesta pa smo se i Poljica dotakli.
U mlinu se može kupiti i brašno koje je tam mljeveno.

Možda se nekome ova slika nebu sviđala ali ja sam si kupil jedan magnetič sa ovakvim likom da mi stoji na frižideru, i još jednog sam kupil za poklon jednoj osobi....
Naravno, čovek nezna ko mu je došel u posjetu. Pital je odakle smo, ali da ga je strah nebi imal kalendar iz ove godine sa ovakvom slikom.
Pital sam ga dali slobodno slikam i on mi rekel naravno i usput mi pojasnil upravo ono kaj je Nermin napisal.
Mi smo lijepa zemlja, ali imamo problem kaj imamo tri predsjednika i nijedan ne valja i zato je on meni najbolji kojeg pamtim....

milion puta sam kazao,,imamo najljepšu zemlju na svijetu,,al zato imamo i najgoru državu na svijetu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,525
I kaj sam još dole uslikal.
Dva ponosa bivše Juge naslonjene jedan na drugog.
Možda se je gde i koja raketa skrivala, ali ne vjerujem, za njene kočnice preskliski je to teren :hahah:

A uz sve te ljepote mislim da tetu Zoru više nikad posjetil nebum.
Srečom naručili smo i porciju pastrva koje su bile ok. Mislim, prvi puta sam ih jel u životu, ništ posebno, ali za razliku od "Bosanskih čevapa"....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,525
I sad je vreme da se odluči kud se ide doma, malo se naoblačilo ali odluka je pala da se ide na Banja Luku pa kaj bu bu.
U neku ruku i dobro da je bilo tak.
Gore, par kilometara iznad Martin broda ima vidikovac sa kojeg se pruža prekrasan pogled na kanjon Unca, na ušče Unca u Unu i na ljepu našu koja je odmah iza pruge.

Najnoviji postovi

Na vrh