• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
Ajme @MUHA koje ljepote 😍
Kad ideš na rano prolječe ili kasnu jesen odozdo, umjesto da staneš u Muškovcima skreni u Bruvnu za Donji Lapac.
Cesta je katastrofa do Mazina ali tereni i pogledi su interesantni i kad kreneš uzbrdo cesta je ok.
U Lapcu skreni za Užljebić.
Ako imaš vremena, prije Užljebića skreni desno za Donje Štrbce, pogledaš Štrbački buk, vratiš se na Užljebić, odeš Unom do Ripča pa se spustiš opet Unom do Martin Broda.... nebu ti žal, samo kreni rano ujutro, prije nego sunce izađe jer stvarno se ima kaj za vidjeti ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
Čovjek koji je vlasnik nasljedil je znanje od pokojnog oca, me malo začuđeno gledal kad sam spomenul pranje biljca i razgovaral s njim o klepanju kamenja i još mnogo čemu.
Stvarno je čovjek ok i jako dobro je zapamtil povjest okolnih mjesta pa smo se i Poljica dotakli.
U mlinu se može kupiti i brašno koje je tam mljeveno.

Možda se nekome ova slika nebu sviđala ali ja sam si kupil jedan magnetič sa ovakvim likom da mi stoji na frižideru, i još jednog sam kupil za poklon jednoj osobi....
Naravno, čovek nezna ko mu je došel u posjetu. Pital je odakle smo, ali da ga je strah nebi imal kalendar iz ove godine sa ovakvom slikom.
Pital sam ga dali slobodno slikam i on mi rekel naravno i usput mi pojasnil upravo ono kaj je Nermin napisal.
Mi smo lijepa zemlja, ali imamo problem kaj imamo tri predsjednika i nijedan ne valja i zato je on meni najbolji kojeg pamtim....

milion puta sam kazao,,imamo najljepšu zemlju na svijetu,,al zato imamo i najgoru državu na svijetu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
I kaj sam još dole uslikal.
Dva ponosa bivše Juge naslonjene jedan na drugog.
Možda se je gde i koja raketa skrivala, ali ne vjerujem, za njene kočnice preskliski je to teren :hahah:

A uz sve te ljepote mislim da tetu Zoru više nikad posjetil nebum.
Srečom naručili smo i porciju pastrva koje su bile ok. Mislim, prvi puta sam ih jel u životu, ništ posebno, ali za razliku od "Bosanskih čevapa"....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
I sad je vreme da se odluči kud se ide doma, malo se naoblačilo ali odluka je pala da se ide na Banja Luku pa kaj bu bu.
U neku ruku i dobro da je bilo tak.
Gore, par kilometara iznad Martin broda ima vidikovac sa kojeg se pruža prekrasan pogled na kanjon Unca, na ušče Unca u Unu i na ljepu našu koja je odmah iza pruge.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
Dalje nas je put vodil za Drvar, ali smo odlučili da Titovu pečinu ostavimo za neki drugi put jer mislim da to nije baš nekaj za vidjeti.
Samo smo bacili sličicu na Drvarsku kotlinu i krenuli prema Petrovcu.

A putem za Petrovac stali smo u Oštrelju.
Negde mi je ostalo da tam postoji voz, i našli smo proleterku u natkrivenom prostoru.
Nažalost, okolni objekti su.... uffff, tuga i jad, kao i večina mjesta.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
Pravac Mrkonjič grad.
Jebiga, htel je stari kovanicu kupiti usput, našli smo lika koji prodaje usput, ali veli stari da to nije ono kaj bi on htel imati. A i da kupi more samo za uspomenu ostati jer još samo on zna sa njom raditi...
Tu smo mogli presječi poprek, ali da vidimo jel ima kakvo zasjedanje u Jajcu :ROFLMAO:

I onda se prije Jajca ukazalo Plivsko jezero sa svojim mlinčićima. Morali smo pristati.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
Na izlazu smo skužili da ima stari grad koji bi mogel biti interesantan, ali on je ostal za neki drugi put, kao i još neki koje smo preskočili.

I onda smo krenuli uz Vrbas pa pristali u Podmilačju gdje se uz staru gradi (več 20 godina, navodno) i nova crkva svetog Ive.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
I onda, ko što kaže pjesma, Banja Luko, Banja Luko, grom u tebe puko, jedva sam se iz tebe izvuko.
Samo sam prošel kroz nju, na obilaznicu, auto strade i gas prema Gradišci pa domeka.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,533
Nije mi prvi put ova tura, a nadam se ni zadnji. Svaki put me fascinira ljepota te zemlje koju s pravom treba zvati neka druga planeta.
A nebu krivo nikome ko mojim koracima krene, može vidjeti samo više nego kaj sam ja stigel ovaj put vidjeti.
Između ostalog, zemlja različitih, ali iz mog iskustva dobrih ljudi.
Zemlja u kojoj sam račun dobil samo za autoput :ROFLMAO: ali su mi u pomoč ljudi priskočili prije nego sam pomislil potražiti ju (y)

Jebiga, poslje mog prolaska mostom na Savi došlo je do zatvaranja mosta na Savi, ali je zato otvoren za promet novi most Gradiška.
Nisam kriv, tak se poklopilo, nadam se za dobro svih onih koji su morali kružnim tokom Jabuka pa onom silnom gužvom koja je bila u gradu.
:ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,099
Bogami lijepo,,i zbog ovakvih postova ponosim se što je to i moja zemlja,,,nažalost zbog mnogo,mnogo drugih sranja,,se stidim,,,
Muha zamjeram ti,,što neode u Sanski Most,,grad na devet rijeka,,,,tamo ima lijepih vodotoka,,onda bio si u Jajcu,,a neslikati vodopad,,cccc,,,haj što nisi vodopad,,al odmah je tu i ona zgrada onog drugog zasjedanja,,,i neući i neposlikati onu žutu fotelju,,,to ti je golemi grijeh,,,
Sve je to ok,,,al ovo sve za jedan dan
mora da si išo sa svojim zrakomlatom (y)

Najnoviji postovi

Na vrh