• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,558
Ehh, Sanski Most mi nije baš bil usput, ali bude drugi put. I ne samo on. I ubrzo ako bude sreče.
A Jajce, jebaj ga, tamo oko njega je krenulo nizvodno pa sam ubrzal prema doma.
Trebal sam ja produžiti za Travnik, tam gde sam diplomu zaradil.... a bude i to neki drugi put pričekalo.
Previše je to za jedan dan, napravil sam nekakvih 800 kilometara i oko 15 sati vožnje, za mene dosta.
Bolje da sam išel sa drljom nego s ovom s kojim sam razočaran....ma nisam razočaran ali nije ni sluga mojoj staroj starodobnoj drlji.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,558
U živo je jos ljepše, ne može slika to dočarati ma koliko god riječi govorila.

Kreni i slobodno skreni s puta, nebu ti žal, ni metra, ako ti se sviđa takav krajolik.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,690
U živo je jos ljepše, ne može slika to dočarati ma koliko god riječi govorila.

Kreni i slobodno skreni s puta, nebu ti žal, ni metra, ako ti se sviđa takav krajolik.
Vjerujem, nemože slika uloviti kaj vide oči

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,229
Cestovnjak ima sportsku, agresivnu geometriju...meni ne pase...gravel (s kojim mores i dole s ceste) je meni puno ljepsi za voziti...vec duze planiram neki gravel, al nema smisla dok nemam vremena voziti...prije sam radil puno vise km...

Najnoviji postovi

Na vrh