• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,561
Ehh, Sanski Most mi nije baš bil usput, ali bude drugi put. I ne samo on. I ubrzo ako bude sreče.
A Jajce, jebaj ga, tamo oko njega je krenulo nizvodno pa sam ubrzal prema doma.
Trebal sam ja produžiti za Travnik, tam gde sam diplomu zaradil.... a bude i to neki drugi put pričekalo.
Previše je to za jedan dan, napravil sam nekakvih 800 kilometara i oko 15 sati vožnje, za mene dosta.
Bolje da sam išel sa drljom nego s ovom s kojim sam razočaran....ma nisam razočaran ali nije ni sluga mojoj staroj starodobnoj drlji.....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,561
U živo je jos ljepše, ne može slika to dočarati ma koliko god riječi govorila.

Kreni i slobodno skreni s puta, nebu ti žal, ni metra, ako ti se sviđa takav krajolik.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,690
U živo je jos ljepše, ne može slika to dočarati ma koliko god riječi govorila.

Kreni i slobodno skreni s puta, nebu ti žal, ni metra, ako ti se sviđa takav krajolik.
Vjerujem, nemože slika uloviti kaj vide oči

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,229
Cestovnjak ima sportsku, agresivnu geometriju...meni ne pase...gravel (s kojim mores i dole s ceste) je meni puno ljepsi za voziti...vec duze planiram neki gravel, al nema smisla dok nemam vremena voziti...prije sam radil puno vise km...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,448
Maa, sve jasno, ja to nikad nebi vozil ( pogotovo sad u ovim lijetima), ali iznenadil sam se kak ide. Nije ni pretvrdo ( uvjetno rečeno ) za takvu konfiguraciju, fenomelno drži pravac i ide ko metak. Mali je u sportskim vodama i jednostavno se zaljubil u kilometražu po cesti. Sve ima svoje. Jedino strepim od luđaka po cesti kojima sve smeta...

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,739
Ima stvarno luđaka sa voziluma, ali i onih biciklista, tnaš i sam
Iskreno svaki dan sam na cesti, i uopće me biciklisti ne smetaju, ali mi strašno idu na živce kad se voze po cesti, a sastrane imaju potpuno prazan trotoar, pogotovo između naselja
Evo prije par dana obitelj, sa dvoje male djece oko 4-5 godina, vozi cestaom, sa strane pratan trotoar, naprijed muž, uta žena, a djeca ko djeca, nikako da uhvate pravac, nego vrludaju lijevo desno, i onda kad se desi sranje, onda smo mi sve krivi
Ne mogu razumijet te roditelje, da takp olako shvaćaju promet i njegove opasnosti
Kako se to dijete osjeća kad pored njega protutnji kamion kiper sa 4-5 osovina,,,,

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,448
Meni je najgore ( a puno put doživljeno ) kad ti biciklista ( bez da se okrene i uvjeri )skrene sa bicikl.staze pred tebe jer ima neku prepreku ( parkirani auto ili sl. ). Nedavno mi to jedna babica sa el.biciklom napravila u Petrijancu. Jednostavno moraš "pročitati" situaciju i na vrijeme reagirati...snimati film unapred ili kak se to zove stručno-defanzivna vožnja...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,001
Zgaziš ju, jer i nije za drugo...
Zakaj bi ti z 20+t tereta trebal misliti o nekom bez mozga?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,448
Jenput sam lisicu pogazil tam između Izačića i Rakovice i tak su mi suze išle da sam jedva vozil. Nisam ja za opciju gaženja...;)

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,001
Jenput sam lisicu pogazil tam između Izačića i Rakovice i tak su mi suze išle da sam jedva vozil. Nisam ja za opciju gaženja...;)
Ma znam...ono je bilo napisano u prenesenom značenju...
... vozačima cestovnih vozila se na dušu stavljaju sve gluposti pješaka, biciklista, robomilista...

Sjećam se one "reklame" na tv:
Vlak je uvijek brži...
Zakaj to ne vrijedi i za cestovna vozila, kad je u stvarnosti tak?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,561
Za vlak je uvijek brži je jednostavno objašnjenje.
Vlak ne može promjeniti putanju, kocnice ko na IMT u, a pjesak su zadnji put koristili kad su vlak u snijegu snimali film....
I zato to nije ni slično prometu cestom.

Na cesti u prometu upravljaju dvije glave i dovoljno je ako i jedna od njih funkcionira pa makar mislila za oboje nesreča ima prilike biti izbjegnuta.

Najnoviji postovi

Na vrh