Evo što može da uradi krhotina sa homemade kajle(klin za kalanje) kad se ne obruse rubovi
Uploaded with ImageShack.us
Evo što može da uradi krhotina sa homemade kajle(klin za kalanje) kad se ne obruse rubovi
ajde da i ja kažem koju pošto se još vodim po djete jer nemam 18 god. ima nas poviše koji voze traktore,ali tu ih je puno vrste ljudi različitih karaktera...neki voze samo da bi se ku... po cesti i zadivili svoje prijatelje,curu....a ima i onih koji paze ko oko v glavi kaj rade z traktorom... evo npr.ja...ja isto jako pozim pogotovo u prometu na glavnijim cestama,a i izbjegavam ih što više mogu kad je to moguče...nije me briga što če tko reči za moju vožnju(mislim od strane mlađih) ili da koristim uvijek signalizaciju ,ili da postajam dok dolazim u veliki zavoj,mene to nije briga jer i da razbijem traktor ili pa se zabijem u nekoga nije nimalo u interesu jer znam da je to glavna mašina u dvoru i bez nje se nemože(barem u našem slučaju) i kaj onda treba dati nekoliko tisuča euriča za drugi ,a z čega? živi se kak se može ,a čemu još sad i drugi traktor,ako stari još ide bez brige,a i još bude išao...ili pak da slučajno nekoga pregazim pa da onda tata ide u zatvor,pošto sam maloljetan,pa ja nejdem,i da cjeli život nosim nekoga na duši i to zbog zaje..ncije,ne hvala...rađe ču iči i po manje i više pazit nago kaj se to dogodi.... e tu sad dolazimo do onih kojima roditelji rade,i žive bez problema i mogu si priuštiti drugi stroj i tu često dolazi do problema,nesreča zbog bahate djece željne isticanja...malo je poduži tekst,i nije baš previše za ovu temu,ali ajde kad smo več započeli pa da i završimo...
Evo moje male nezgode malo dobio po kuku od grane nije strasnowasntme):wasntme):
dan mi je poćeo da nemože bolje :fiery: prigrnem sijeno idem balirat a sa prvom rolom ispali i lanci :icon_pray: sva sreća da nije u radu ,ispao osigurač na spojnici lanca
jesam, trebalo mi je čitavi dan jer kad sam otvorio otišli su lanci prema naprjed i uglavili kod sistema za vezanje a teški su.Uvjek imam štrik sa sobom do idem balirat ako puknu lanci da ih povežem da neizađu van . Nije mi ovo prvi puta pa znam što trebam ,dobro ih povezat da neizađu dokraja van i onda polako drugim traktorom vući di treba da se spoje dolje na španeru ako se nisu pogubile spojnice i najbitnija stvar gajba obavezna:icon_anal: