• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Na zadnju stranu pogotovo ne ide, pa smo pokušali na stranu. Da bio je pretovar navršio sam je i?? Prikolica je jaka i neće joj biti ništa jer je vozila puno veće terete od ovih.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Ma nisam htio voziti s proximom jer je ova prikolica dost malena za njega, a i imam puno lufta na kuki pa mi se baš to i ne sviđa.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Prijatelju, malo ga i ti kompliciraš sad...kaj ima veze kakva je prikolica, pogledaj kakvi su uvjeti :)

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Redovito gledam kako nova forterra dize 14t prikolicu. Klip je ogroman ali punu prikolicu, kada kipa na suber na zadnjoj strani mogu podici samo prva 2 teleskopa. Treci vise nema snage. Ler gas, pun gas, nejde..
Tako da se slazem da je isti slucaj i ovdje. Ima na njoj dosta tereta i jednostavno joj je to previse. Pogotovo ako ste htjeli kipat na zadnju stranu. Bocno bi sigurno islo lakse..

Da ti kažem moje iskustvo. Sigurno si vidio one slike gdje sam kod farmera vozio sjenažu sa svojim df-om i njegovom prikolicom Flieglovom 14t. Ta prikolica ima 5 ili čak 6 teleskopa nesječam se točno. Prvi put nisam mogo zadnji teleskop dignut pun gas i nemože. A za drugi put kad sam vozio sjenažu sam do df-a nasuo 8l ulja i dizo je do kraja.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Prijatelju, malo ga i ti kompliciraš sad...kaj ima veze kakva je prikolica, pogledaj kakvi su uvjeti :)

Upravo to. Kiša pada, tlo je mokro i nemoguće je išta raditi, ali eto probali smo i nije išlo.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Da ti kažem moje iskustvo. Sigurno si vidio one slike gdje sam kod farmera vozio sjenažu sa svojim df-om i njegovom prikolicom Flieglovom 14t. Ta prikolica ima 5 ili čak 6 teleskopa nesječam se točno. Prvi put nisam mogo zadnji teleskop dignut pun gas i nemože. A za drugi put kad sam vozio sjenažu sam do df-a nasuo 8l ulja i dizo je do kraja.

silaza je druga stvar, laksa je a i dosta ulja treba za podici to sve. u onom mom primjeru zeko podize vislje nakon sto se smanji kolicina kukuruza u prikolici.

Zetorproxima90, sta je na kraju bilo u pitanju? nedostatak ulja u traktoru ili pretovar?

compy

Član
Tu od
4 Sij 2013
Poruka
209
Malo koji video od nas.... :smile:

Ovaj je od prošle godine...
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=zv9vs1uSDXM[/YT]

Ovo je od ove godine....

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=v4ySJ85O8Yg[/YT]

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=oxmGGiEtTh8[/YT]

compy

Član
Tu od
4 Sij 2013
Poruka
209
Đuka nije to ništa za njega.... hehehe :(rofl):

Samo kaže da ga je sve živo bolilo mjesec dana..

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Izreka kaže da svaki posao treba obaviti što kvalitetnije i temeljitije...... plus klipnjača smotana toliko da nejde kroz cilindar van, pregrada na bloku pukla....

Provedeno u djelo: :icon_pidu:

Prilozi

• P1010001.jpg
    P1010001.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 261
  • P1010002.jpg
    P1010002.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 260
  • P1010004.jpg
    P1010004.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 261
  • P1010006.jpg
    P1010006.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 232
Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Zokii, tko je bil tak dobar majstor?
I kaj se zapravo dogodilo? Koji je bil uzrok? Iberturaža ili?

Pretpostavljam da je motor otišel na otpad. ..

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Ma to je motor sa onoga groblja kaj sam prošle godine kupil....

Trakor je radio isključivo šumu, i to je imao kočijaša, a ne traktoristu....

Što se tiče motora, skinuo sam ga prošlo ljeto sa traktora i spremil na paletu pod šupu nek stoji, nakon skidanja sam vidio da ima aksijalni luft na radilici, ali samo sa jedne strane, druga ne mrda nikud..sve mi bilo jasno...sada sam išel malo zaprljati ruke, u karteru sam našao jedan čitavi vijak i jedan slomljeni i uteg od radilice... jedan vijak sa utega se otpustio, drugi je pukel i taj uteg je napravil lijepoga posla nutra.... zak da gospodin Pripuz bude dobio malo materijala....

Posljednje uređivanje od moderatora:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Prvo sam pomislio da ti se to desilo kad si ugradio petu brzinu u ferca, pa je jadan motor izdahnuo :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Zoki, dobar lom, nema kaj, odmah u više komada da ju je lakše nositi.
lanac nemoj ni slučajano baciti :icon_keel:

Na vrh