MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
Na zadnju stranu pogotovo ne ide, pa smo pokušali na stranu. Da bio je pretovar navršio sam je i?? Prikolica je jaka i neće joj biti ništa jer je vozila puno veće terete od ovih.
To je starac trebal trpati a mlađi i jači vlečimogao si stati pokraj, preštekat crijevo na proximu i skipati :cool2:
Redovito gledam kako nova forterra dize 14t prikolicu. Klip je ogroman ali punu prikolicu, kada kipa na suber na zadnjoj strani mogu podici samo prva 2 teleskopa. Treci vise nema snage. Ler gas, pun gas, nejde..
Tako da se slazem da je isti slucaj i ovdje. Ima na njoj dosta tereta i jednostavno joj je to previse. Pogotovo ako ste htjeli kipat na zadnju stranu. Bocno bi sigurno islo lakse..
Prijatelju, malo ga i ti kompliciraš sad...kaj ima veze kakva je prikolica, pogledaj kakvi su uvjeti
Da ti kažem moje iskustvo. Sigurno si vidio one slike gdje sam kod farmera vozio sjenažu sa svojim df-om i njegovom prikolicom Flieglovom 14t. Ta prikolica ima 5 ili čak 6 teleskopa nesječam se točno. Prvi put nisam mogo zadnji teleskop dignut pun gas i nemože. A za drugi put kad sam vozio sjenažu sam do df-a nasuo 8l ulja i dizo je do kraja.