Zaboravih poslikati. Prije 10 tak dana, u berbi kukuruza, traktor skrenuo u desno u redove,motam ja volan, on i dalje skreće..Već pomislih, opet orbitrol..a mjenjao sam ga prije tri godine..ali srečom nije..krajnik spone koji izlazi iz hidraul. cilndra ispao van iz kugle..kak dojti doma??, savjet mi dao prek mobitela majstor da svežem žicom..ali?? niti ja niti gazda kuruze koju sam brao nema žice..srečom imao je nekoliko komadića špage po prikolici, koje sam spojio i omotao oko krajnika, i tak mu pobrao još dva reda i vratio se kući pomoću špage...IMT 549 dv, za takav krajnik u trgovinama ni čuli a kamoli da imaju..konus 18, i ž. navoj 22..zvao ČK,VŽ,KC, kad najdem broj od Hubzina iz KŽ, i gospon kaže imamao..ja sav radostan...kažem stavite sa strane ja krečem do vas...žurio ko budala..kad tamo... počeli se nešto komešati oko komjutera i stalaže s djelovima...i???.. nemamo taj dio ali imamo fi 18, pa se može urezat navoj 22...i izjava" ja bih to bio napravio u našoj radioni ali ste stigli prebrzo pa nisam stigo"..ak hočete sačekat 15 min..normalno ja čekao i 25 min..kad dodje uvaženi trgovac i kaže..da u radioni to nemogu uraditi a on kao zna ali nema vremena...i tak na kraju uzmem taj fi od 18... i s mukom i voljom.naročito znanjem ovdašnjeg majstora uspio je napraviti navoj 22...Još sad nemogu vjerovat kak sam bio staložen da nisam ovog u Križevcima poslao u sedam PM.
Stoga svima ostalima moja "preporuka" za Hubzina.