E točno - tako sam ja platila kaznu i dobila tri boda jer sam udarila auto ispred sebe, i svoj auto slupala za pet tisuća kuna, a nisam bila ništa kriva.
Vozila sam u koloni, cesta potpuno ravna, nije se moglo vidjeti ništa ispred sebe osim auta koji je bio predamnom.Onog ispred je bilo nemoguće vidjeti.A taj predamnom je u jednom trenutku naglo,u punoj brzini bez žmigavca i imalo kočenja - a vozili smo sedamdeset po mokroj cesti - skrenuo desno,i po rubu grabe zaobišao sa desne strane auto ispred sebe koji stao i čekao skretanje na lijevo. Predpostavljam da mu je bio preblizu da bi bio mogao stati,a lijevo ga nije mogao zaobići jer je kolona auta vozila iz suprotne strane.Da ga nije tako zaobišao,bio bi ga lupio,ali bih ja ,da je samo pritisnuo kočnicu bila imala vremena reagirati.. Sad, pošto ja nisam vidjela niti žmigavac, niti stop svijetla kao upozorenje da se nešto nepredvidivo događa, nisam mogla reagirati isti čas.Reagirala sam tek kada je ovaj otišao desno,a ja sam na petnaestak - dvadeset metara pred sobom ugledala auto koji na cesti stoji. Nagazila sam kočnicu,auto je klizio i bilo je bum takvo kaj sam na trenutak ostala bez svijesti.
Ovaj koji je stajači auto zaobišao je otišao, a policija meni nije vjerovala da je postojao.Vlasnik udarenog auta je izjavio da ga nije vidio, pojma nema - i tako, ja i platila, i svoj auto morala popraviti, i bodove sam dobila, a i puhala sam alkotest prvi puta u životu. Grdo.