Ima takav i u Karlovcu kod skretanja za bolnicu. Užasno loše je projektiran i po meni ima manju protočnost nego dok je bila klasična križanja sa semaforima.
Jasno mi je da rulja baš i ne zna vozit po kružnom toku, pogotovo stariji vozači ali veliku zaslugu za to ima i sam projektant.
Iskreno ne sijećam se da je ikad bila kolona od Grabrika pa sve do njega dok je bilo klasično raskršće, danas je to normalno, pogotovo oko 14 sati. Tad je najbolje izbjegavat taj dio grada. Skužio sam da veći šleperi na knap prolaze kroz njega, specijalni teret kad ide obavezno ima dosta problema, izbacili su dodatnu traku koja vodi prema bolnici, pa hitna kad ide za bolnicu zapne u gužvi, itd.itd.
VuckoH,
samo pijan ili drogiran se bu zaletel u kružni tok, a prednost oduzimaju ćesto vozači koji nemaju dobru percepciju brzine pa krivo procijene.
ZJ,
kružni tokovi s posebnom trakom za skretanje u desno bi doduše malo poskupjeli izvedbu, ali bi viša cijena bila itekako opravdana većom protočnošću i sigurnošću. Nažalost, zbog prevelike želje za jeftinijom izvedbom često se izvode rotori premalog promjera.
hehe, idem neki dan od grada prema dugoj resi i taman na tom kružnom od strane bolnice ulijeće djedica s traktorom i drito na mene u kontra smjer i još lamata rukama kao što se ja vozim po sredini....
Ma još je on i dobar,al stani malo sa strane i pogledaj malo vozačku kulturu kad izlaze iz njega,stvarno ne razumijem kaj je tako teško dati taj prokleti zmigavac.
Kojo nevrijeme kod nas.Jednu sljivu mi iscupalo i sa stale skinulo 20 crijepova.
Kod strica prevrnulo sijeno.Imam i slike al moram nekog navatat dam ih postavi
Postoje dobro i loše izvedeni. Oni na ulazu u VŽ su primjer dobro izvedenih, a nabrojeni su loši i gori od loših.premali , predebeli , preuski , preširoki , predugi , prekratki ..baš me zanima dal postoji idealni ?
Funkcija mu je da poveća protočnost križanja, bez čekanja na semafor.koja je funkcija kružnog toka ako ne da uspori promet ? .
koja je idelana brzina ulaska u kružni tok?
Slažem se. Oni su dobro zamišljeni i loše izvedeni. Rotori ne funkcioniraju dobro na višetračnim cestama.kružni tok s dvije ili više traka je sranje
primjer je čuveni rotor u NZ ili ono spomenuto sranje od toka kod king krosa
Vucko, onaj u Križu je prevelikog promjera s preuskom trakom, tak da se u njega i iz njega ulazi pod pravim kutem ali s premalim radijusom. Kak na ulaznim tak i na uzlaznom trakama.