Situacija od jučer.
Vozim traktor i 8m prikolicu praznu kroz usku ulicu,vozim se 4.sporom(cca 8kmh),što zbog znanja da tamo ima djece,sto zbog specijalaca koji misle da su sami na cesti itd..i taman kazem kud ide ovaj pametni i eto sranj*a.
Išao me obilaziti s moje lijeve strane(dolazi mi ususret),imao je 3 ulaza u dvorišta gdje smo se mogli mimoići,ali on je odlučio zaobići me skroz dok nije došao do neke rupe i stepenica i stao je,ali već je bilo kasno..ja sam koji tren prije stao jer nisam mogao vjerovati šta radi i naravno da je zapeo.
Njemu caddy ostećen (zadnja strana na visini od cca 1m od poda)od panta od vrata na prikolici,na prikolici se nista nevidi.
Policiju nismo zvali a poudio sam da ih zovemo.
Pitam da li je šta pio,rekao je da nije.nisam ni ja,ionako ne pijem.
Kolega bio samnom u traktoru.sve uredno registrirano i tehnički ispravno.
Dajem mu svoje podatke ali nemam uz sebe prometnu.500m dalje je bila.
Nije bilo psovanja,ni čega sličnog...i danas me zove da mu potpisem izvješće o nezgodi.
Ja se ne smatram krivim jer da sam se pomaknuo u desno otrgnuo bi neciju ogradu.
On je mene zaobilazio van ceste i da nije bilo rupe i stepenica nebi se morao zaustaviti i nebi zapeo za prikolicu.
Mogao je prije zaobilaženja pristati na ulaze u dvorišta i mimoišli bi se bez problema.
Žao mi je što se to dogodilo.ali smatram da nisam mogao ništa napraviti da se to izbjegne.
Nikad nisam bio u takvoj i slicnoj situaciji pa neznam kako reagirati..molim savjet.