• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ovdje nije kriv vozač traktora i to je vidljivo sa slika.
A da se voze bahato, voze. Pogotovo ovi s Fendt ovima (najmanji je 926), koji voze cisterne svakodnevno
Oni s Muhine slike su "mali poljoprivrednici", s gotovo svim prikolicama napravljenim u samogradnji. I naravno, neregistriranim radi toga.
Na žalost za vožnju takvog skupa vozila dovolja je B ili F kategorija, a voze terete ranga kamiona, s ne puno manjim brzinama.
Da je to kamion, trebalo bi C i E, a i par desetaka sati školske vožnje pod nadzorom.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja ne kužim zašto pojedince pate od tih velikih traktora, jel ljubomora ili?

Odmah kriv traktor, mladi mulci teraju, daj molim vas smanjite doživljaj
Ja sam ljubumoran kaj nemam nekog novog fendta ili fergusona najmanje 300konja,ali i štajera nekog u toj klasi, ja jesam ljubomoran jako jer ja sve sa raketom 539 moram delat, i dva rezervara godišnje nafre skurim, a da imam ovakve nove puno bi mi pomoglo u mojem poslu, mislim da bi jedan rezervar skuril godišnje. Jer bi malo sa raketom delal i malo sa novim. Ti svi traktori su za pokazivanje, i to mene muči, nerem spavat po noći od tih briga, znojim se i baš mi teško kaj nemam neku pilu od 300 konja.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Žene su veći problem u prometu(čast izuzecima)nego bilo koji traktorist sa traktorom od 200 i više konja. Ni jedna se ne zna maknut. Puno puta sam bio pratnja kombajna sa autom i blicao i mahao ljudima da ispire pa su i oni meni mahali da nisam normalan.Bugarin ima većinom mlade radnike i to stoji al da nema takvih pola hrvatske ove naše predivne bi bilo u kupinju i zaraslo. Čovjek radi na sve strane i to moraju biti što veći traktori. Ja sam osobno počel vozit takve traktore isto sa 18 godina i treba doslovno 2 dana da uđeš u grif s tim i dalje nema problema. Jedno vrijeme sam vozio i traktor sa duplim kotačima i po danu se nije nitko s autom milimetra pomaknuo u stranu a po noći ipak malo jesu kad su vidli rotirke i svijetla. Tak da prestanite srat o takvim vozačima traktora jer u jako malo slučajeva su krivi oni. A @MUHA tvoj post i sliku skretanja traktora u polje ne vidim kao nikakav problem. Čovjek ima veliki traktor i veliku prikolicu i dok je počeo skretati nije bilo nikoga al pošto mora paziti i pomalo ić na most do toga je već došao neki auto u ovom slućaju ti. I da si normalan vozač pričekaš da čovjek napravi kaj treba,pozdraviš ga i ideš dalje a ako nisi onda drobiš gluposti i sve ti smeta.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
I kad malo čitate vidi se da se najviše nesreća događa upravo sa fergičima jer se ljudi svako malo prevrnu i poginu pod njim.

O

ObrisanŽ28

Guest
Kao da ima veze što vozi jednom budala uvjek budala.
Svega se na cesti vidi.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kak ti znaš kom je tata kupio traktor? Svima fergiće dat? Malo ohladi
Kak znam? Neznam al očito ti znaš pa me prosvjetli. Kak neko od 20 godina vozi traktore od 100-200 000 eura?kak i na koji način ih je zaradil svojim rukama? Kak?

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Ima tu svega. Mladost ludost rekli bi, kada radiš kod nekoga, boli te dupe jer nije tvoje pa ga siluješ da vidiš koliko može, a I dopizdi nakon 8 sati brazde ciguljanje od po 5 - 6kmh pa onda valja stisnit brzu getribu koliko može. Privatnici puno vipe paze na svoje strojeve i "kulturnije" se voze, ima tu i do godina, I ja nekad "propizdim" kroz selo pun gas, a da se nešto ne daj bože desi da moram kočiti naglo, punio bi gaće i tko zna kako bi završilo. Sve je to pussy smoke sa Zetorom, IMTom itd, treba stati sa 5 - 6 tona traktorom plus priključak od još tonu dvije, a prikolica da ne pričam.

Nije problem traktor i snaga, bitno je tko je za volanom, isto kao I automobili, barem moje mišljenje.

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Kupljenec, daj dok brojiš (sanjaš) 😉☺️novce za svoj raketlin, usput popravi svjetla na Mercedesovoj šlepi... Lijeva lampa svijetli na mjesec i tak lijepo mi u retrovizor tuče... 🤦‍♂️
P. S. Mislim da tu nemreš potrgati nijednu gedoru... 🤭😊

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh