Ovo:
Otkriven uzrok dubrovačkog požara u kojem je život izgubio vatrogasac Goran Komlenac
nije bila nezgoda, ovo je netko nama nepoznat "namjerno" napravio:
ovo je
copy-paste:
Istraga u ovaj požar traje, a vatrogasci su, čim su stigli na mjesto događaja, primijetili nešto čudno. 'To je ono što smo rekli MUP-u, čim smo došli na mjesto požara smo primijetili da je vatra započela s dva različita mjesta, razdvojena nekakvih 50 metara. Dakle, postojala je stanovita namjera za započeti požar, i nadam se da će istraga biti učinkovita', rekao je Krilanović.
završetak copy-paste.
Pa da ja osobno i ovdje nastavim u istom stilu, kao i u svojem davanju podrške našim čuvarima granica - mlatite svakog, tko želi na silu priječi granicu, izvan regularnog graničnog prijelaza, bez međunarodno priznatih dokumenata...
Zakle, za ovakve koji potpaljuju na svakih 50 metara je rješenje jednostavno, ako ga uloviš na djelu, da namjerno potpaljuje takav požar, samo ga dvojica srušite na tlo, jedan neka ga uhvati za noge, drugi za ramena i s njim "u centar naj-vrelijeg plamena". Jedan takav manje, ionako je "bolestan" i onako je društveno "beskoristan", a i bolje za sve nas da se kao takav ne razmnožava.
Grdo je ovo rečeno, pa stotine požarišta su ugodnije i ljepše, mi si biramo sami...
Moja iskrena sućut obitelji tamo stradalog/preminulog vatrogasca.