• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
917
Ja još nisam našao kupovnu slaninu, buncek i slično da u njemu nema barem E250 s*anja, neki imaju i puno više E brojeva. Izuzeci budu neki pršuti i vratina po urnebesnim cijenama. Domaće ni ne mora imati neki pikantan okus, ali normalan čovjek barem neće trpati te gluposti unutra pa trovati i sebe i obitelj i potencijalne kupce. Kad sam počeo paziti na te neke sitnice, mislim meni nisu sitnice, puno toga se nakupi što jedemo loše, bio sam razvaljen, a sad jedem poveće količine svega DOMAĆEG i imam normalnu težinu.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Da, to sam zaboravel prije spomenuti kaj se tice domace hrane.
Jedino kaj mi kupovno ne valja su jaja i mlijeko, tj. mlijecni proizvodi.
Sad jedan dan sam probal jesti peceno kupovno jaje, to ne mogu probaviti, znaci domace je majka.
Nase kokosi slobodno hodaju po dvoristu i uz kukuruz, tritikal i posije, pasu travu i gliste.

A kupovno mlijeko jednostavno nikad nisam probal i ne kanim.
Krave smo prodali pred god dana i od onda nisam kap mlijeka popil, a volel sam ga jesti navecer nadrobljenog sa kruhom.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Potpisujum zadnji odlomak, samo ne prije godinu vec prije cca 20 godina, u mom slucaju...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,922
Sad kad si spomenul domaće pivo! Nekad smo lutali po grmlju i brali hmelj.
Već duga ga nisam vidio!

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Ajde da se vratimo na temu što velite na ovo

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Gledam zadnje dvije stranice ove teme i ne razumijem.
Ova tema se zove SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...pa dajte ljudi.. :rolleyes:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765
Gledam zadnje dvije stranice ove teme i ne razumijem.
Ova tema se zove SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...pa dajte ljudi.. :rolleyes:
Pa i nije tako strašno zastranjivanje , samo su nadrobljene tri stranice izvan teme.
Valjda nema dovoljno različitih tema koje obrađuju određenu tematiku ili pak ih ima ih je previše , pa se ne razaznaje kamo što spada?
Prije će biti da je nešto treće posrijedi! Što ?:rolleyes:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Sve je bilo dobro dok put nije počeo visit prema dole, ja sam taman presto snimat i samo je kliznuo, prikolica je sa rudom sjela na ovo kamenje i kraj priče, sogor je vozio, mozda je trebalo zadnju blokadu uključit...ali mislim da nebi puno pomoglo, treba na putu nagib popravit i onda će bit dobro

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Bile su dve on ima ms 290 i moram priznat da se dobro osjeti razlika u tezini i on je svoju skinuo sa prikolice u slucaju da se prevrne :LOL: ja sam je pustio gore imam malo više povjerenja u tu prikolicu

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ma ti uopće nisi skužio,šta te zadesilo,prikolica ti je zgurala goldoni sa ceste,ili kako kažu kad te prikolica pretiče :hahah: :cool:

Najnoviji postovi

Na vrh