Ovde je obečal da bu kupil ovakvu.....Imam 3 druge, al ova mi je onak lagana bila, baš je pasala za sve poslove.
OPG
Svečano obečam da bum kupil ovu
![]()
Husqvarna Husqvarna A1400
Univerzalna sjekira za razne vrste poslova kao u gradnji i šumskim poslovima. Zaštita drške za dulji životni vijek i zaštita od nehrđajučeg čelika za osovinuwww.husqvarna.com
I ovu🙂👍
![]()
Husqvarna Husqvarna H900
Mala sjekira za drvo za ogrijev, vrtne poslove i aktivnosti u prirodi. Vlaknima ojačana osovina čini ovu sjekiru robusnom i izdržljivom. glava sjekire ima premazwww.husqvarna.com
Ova je postala svemirski brod u odnosu na sve ostale, kaj slike prije i poslije govore....
OPG
Dečki samo da javim da sam prezadovoljan sa sekiron, to je stroj samo takav, znači kala ko od šuba, još ja jako zamahnem, prejako.
Navika od stare sekire, znači nema prepreke, sviđa mi se kaj ne zacvika u drvu, nek se samo odbije. Kvrge ni ne skuži, ko u repu ide, nije mi žal ni centa kaj sam ju kupil, nakon svega jako jako je prejeftina za to kaj nudi. 🙂
Nema umora nema niš, nema više jakog zamahivanja, samo tek tolko, onak sa osjećajem. 👍
Zbilja čudo tehnike.
Ovde je rečeno da nema više loma , malo kasnije da je 25 let garancije....
OPG
Je ima tu puno prednosti, nema više da se drške oštete, da se rasklimaju, pa moraš novu nabavit, pa to prepasivanja dok složiš.
Ovo je sad in i čudo tehnike. 🙂
A on dela s nekakvom zastarelom i još k tome nezna s njom raditi jer taj štilj se naklonil u stranu zbog nepravilnog rukovanja.
OPG