tibor88
Aktivni član
- Tu od
- 3 Ruj 2007
- Poruka
- 2,386
tibore
vidis ja imam malog tomu vinkovica 818,pa ne mogu izigravat serifa kao ti, blago tvojim su seljanima kad imaju tebe za serifa,
nisi pozorno citao od mojeg prvog posta, ne optuzujem niti jednog vozaca samo sam htio docarati kako neki sa jacim vozilom daju sebi za pravo da je cesta samo njihova,
nazalost ljudi ginu zbog necije arogancije,bahatosti i ne poznavanja vozacke kulture i pravila(zakona) kojih bi se trebali pridrzavati u prometu,
i nikoga ne pozivam na linc jer jednostavno nisam takav tip,nego zelim ukazati na pravilno sudjelovabje u prometu, svakodnevno sam u prometu i upravljam prometom i to teskom kategorijom,zato mani se prirucnih sredstava i pamet u glavu dok si za volanom,jer nakon ovakvih i slicnih situacija za nekoga moze biti kasno, zato oprez i zelim ti puno sretnih kilometara iza volana,
LP
todi, kazes imas tomicu pa nemozes izigravati serifa. meni to djeluje kao da bi ga izigravao da si veci od auta pa ti sada zao :mrgreen:
moze biti da nisam pozorno citao pa mi je promaklo da ne optuzujes nikoga
Vozacici zelim brz oporavak i povratak u krug svojih bliznjih,
toma 3340, pitanje za tebe, citam okrivio si vozacicu,imas neke spoznaje o samom dogadaju, uvid u policijski zapisnik o obavljenom ocevidu ili je to tvoja prepostavka na temelju pisanja nekog neukog novinara,
ovaj lokalni baja sa traktorom misli da je bog na cesti,ocito se radi o nekom imucnom serifu koji ce sigurno poduzeti sve da ne odgovara i ne snosi posljedice ovog tragicnog dogadaja,vjerojato su se oboje kretali sredinom kolnika,a zakon je jasan samo nazalost ne primjenjuje se jednako za sve sudionike u prometu,
tako da nemojmo nekoga bez dokaza kriviti,
pustimo nadlezne da obave svoj dio posla po slovu zakona,
LP
istina je da si uglavnom vozaci sa vecim/jacim vozilima daju za pravo da je cesta njihova, ali nije pravilo.
bio sam suvozac i gledao iza sebe kako je zenska na ovako ljigavoj cesti u desnom zavoju proklizala na lijevu stranu, kontrirala desno ali izgleda previse, krenula prema bankini te opet smotala lijevo i zaustavila se ponovno na lijevoj strani nekih 50ak m od zavoja.
mozda se upravo to desilo ovdje..? stoga nebih odmah isao vozaca traktora nazivati lokalnim serifom.
sta bi bilo da se na njegovom mjestu nasao stari djed sa 533 bez kabine ili malim zetorom/ursusom? da su se sudarili ovako? vozac bi prosao gore nego vozacice i sigurno ga nitko nebi prozivao serifom i divljakom..