HAHA
ajmo redom da razbijemo mit
što se tiče onog oglasa,to je bila glupost,čovjek je raširio podrivač,i podrivao između voćnjaka,i normalno da ga je savinuo,savinuo bi se svaki.
ovako,imao sam neku zemlju,gdje je prije bila gotovo šuma,pa smo to krčili,i preorali prije zime,ali ništa tamo nismo uspjeli posijat jer je stajala voda,pa sam to odlučio proc sa podrivačem,išao sam duboko koliko sam mogao,korjenje je pucalo kao šibice ispod,strašno za slušat,i svjesno sam znao što radim,vidio sam da je napukao na varu,reko dok ide ide.
odradio sam ja sebi sva polja,ovo mi se desilo na uvratini na zadnjem polju.
pošto je rađen od dva profila 100X50 pa spajano,sada cemo stavit jednu cjev 100X100 sa 5 milimetara debelom stjenkom,a "noge" podrivača samo prešarafimo,nije to tako velika havarija.
slažem se,naravno da u imenu stroja ima nešto,ali tada mi je to trenutno bilo preko skupo,a i nisam imao traktor sa kojim bi to vukao.
i da,u traktoru nemam radio,tako da nije od decibela! stvarno se ništa ne osjeti,kada mu dođe teško,traktor počne samo sjedati,niža i gas. :supz:
što da vam kažem,nekima ce bit možda smjesno,ali zetor je stvarno jak,što je jako bitno,ima dosta kila,a za te kile ima taman konja,možda mu i fali još,tako da nema skakanja i gluparija sa njime,ide kao lađa...