Dado121
Aktivni član
- Tu od
- 14 Kol 2010
- Poruka
- 2,118
po meni je pravilo svih pravila čim stane treba stati a nezakapati se bezveze nego zvati pomoć dok još nije kasno da nebi kao ovi biseri sa đonijima.. http://youtu.be/zT785DC6CXYProbao sam Markovu teoriju o tome da on zaglibi dokle može,ali izgleda da to nije najbolje riješenje,sada znam za ubuduće da ako nejde da istrpam prije vremena gnoj na hrpu ili zovem pomoć. Ovo mi je sad sve velika škola i znam za ubuduće.
Hahahahhaha,el te jako šlagiralo rofl):
Da sam imao neku tandemku možda nebi se to desilo šta se desilo,jer imak tandemke imaju 4 kotača i šire
Probao sam Markovu teoriju o tome da on zaglibi dokle može,ali izgleda da to nije najbolje riješenje,sada znam za ubuduće da ako nejde da istrpam prije vremena gnoj na hrpu ili zovem pomoć. Ovo mi je sad sve velika škola i znam za ubuduće.
Eto,bar si probao moju teoriju,sad ti nemože poslije bit žao jer si dao sve od sebe i ipak nije išlo..handshake):party):giggle):
Polje bi zrovali svakak,zakopo se ti 10cm ili do getribe,a za izvuč se uvijek nađe neko s dovoljno jakim traktorom..happy):
Sad samo malo pretanjuraj i zatanjuraj te jarke kaj ste prekopali prije oranja i to bude sve ok
I moja preporuka, traktori se iz blata ne vleču s lancem, samo prava SAJLA prijatelju
Dado jel to neka druga prikolica? Ili mi se čini?
kolega dado!
trebali ste vezati paranak za slobodni traktor i izvukli bi ste bez problema traktor i prikolicu , znam iz iskustva
Sad samo malo pretanjuraj i zatanjuraj te jarke kaj ste prekopali prije oranja i to bude sve ok
I moja preporuka, traktori se iz blata ne vleču s lancem, samo prava SAJLA prijatelju
Daj mi to malo pojasni šta je to? i kako bi ga izvukli skupa s prikolicom?