Dado121
Aktivni član
- Tu od
- 14 Kol 2010
- Poruka
- 2,118
to si mogel odma napravit,nebi onog cirkusa po zemlji napravil...kolega prek zime vozi sa kipericom i kipa na uvratini,pa onda poslije samo rastepa sa đubretarkom dok su za to povoljni uvjeti...
...dok je kod mene puna jama sa gnojnicom isto ne vozim dok se malo ne pomrzne i onda "vozi Miško" kolko te volja jedva da se tragovi vide...:supz:artyman:
Kolega u prijašnjim postovima sam napisao da nemam namjeru 2puta trpat isti gnoj,i da sad više nismo imali kuda s njim da je puno đubrište,budeš i ti morao jednom tak vozit pa ćeš znat šta je to i kak je to vozit po mokrome a moraš vozit :weedman:
Normalno da je umjetna livad mokrija uvijek od prirodne.
A čuj, sad sam gnoj u tragove i bit će ok
Zakaj si išal još na livadu kad prvi put vidio da mokro...
Trebao malo pričekat, akarar ovaj snijeg, poslčje njega se malo uvijek pomrzne pa onda vozit
Nekak ti DF slab , ja još nisam zapal sa sličnom kombinacijom,a svakak sam smucal prikolicu
ma lako za tragove,to se zaore i sa rotodrljačom poravna i neće se ništa ni primjetit da sam napravio tragove take :mrgreen:
Ma toga snjega smo se i bojali da nebi napado i bilo još gore nego je sad,ali eto sad je gotovo,ovo je škola za idući put.
Vjeruj da nije slab,vidiš tragove kolko su dugački tolko je on sam sve išao napred nazad,i stalno je prikolica tonula,zato sam čeko šogora da me dođe pošlepat pa da odma to istrpam jer mi nije vrijedilo više se zaje tak napred nazad.
problem je bio što nisam mogao izač iz tih kolovozina prednji kraj mi bježi po blatu a sa zadnjim nemogu jer prikolica prati tragove.
I ko što kažu kolege,dok jednom upane prikolica do osovine dalje se moš fučkat
Posljednje uređivanje: