Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
Rekao sam da mi je drago da je vozač dobro, a za mesom me nije briga.
Idešššš, koji kup mesine na vrpiFala bogu pa vozaču nije ništ, inače ovo je najgora vrsta transporta, meso na kukama.
Prije pol vure u Dubrovniku.
View attachment 40263 View attachment 40264
Meso je ionako GMO, životinje hranjene i bockane tko zna čime samo da se što prije utove.Meni žao i mesa, nečija muka je to sve.
Ljudi samo pričaju, a malo toga su vidjeliMeso je ionako GMO, životinje hranjene i bockane tko zna čime samo da se što prije utove.
Ha gledaj na to malo i ovako: "možda je bolje kvalitete meso svinja hranjenih između ostalog i s pokvarenom jajima (mučak, šlaprtek i brojni lokalni nazivi za pokvarena jaja)". Kupiš si svinju za klanje "od gazde", zakolješ, počneš raditi "mesariju", a smrdi li ga meso smrdi... Nema ti druge nego sve to baciti... Bilo je dosta takvih naših poštenjaka, domača proizvodnja 😖 .Meso je ionako GMO, životinje hranjene i bockane tko zna čime samo da se što prije utove.
Dovoljno sam vidio što rade s peradi da mi se smučilo i da više nikad ne pogledam, a kamo li probam paštetu, hrenovku, salamu i ostala sranja. Slično, ako ne i isto je i s drugim mesom.Ljudi samo pričaju, a malo toga su vidjeli
To sam isto doživio, ali vas dvojica sad idete iz krajnosti u krajnost.Ha gledaj na to malo i ovako: "možda je bolje kvalitete meso svinja hranjenih između ostalog i s pokvarenom jajima (mučak, šlaprtek i brojni lokalni nazivi za pokvarena jaja)". Kupiš si svinju za klanje "od gazde", zakolješ, počneš raditi "mesariju", a smrdi li ga meso smrdi... Nema ti druge nego sve to baciti... Bilo je dosta takvih naših poštenjaka, domača proizvodnja 😖 .
Ne nezajebavam se, jako sam ozbiljan, jako, jako...
Puno toga u životu ima svoje početke, normale i krajnosti. Ja samo malo duže pamtim... Ili živim, kako ti paše, sam odaberi...To sam isto doživio, ali vas dvojica sad idete iz krajnosti u krajnost.
Registracija S(pa možda k) a gdje to?