Ne od kamiona, već od kamionskih prikolicaZJ to je ta prikolica, prva je već bila mijenjana.
Ne znam sam kaj sad napravit, od kakvog bi to kamiona pasalo?
Ako bi legalno: onda uz atest, elaborat o preinakama itd.Neznam kak bu i to registriral
Ove legalne i atestirane su mogle nekog ubit. Toliko o papirima.Ako bi legalno: onda uz atest, elaborat o preinakama itd.
Kolega ja se s tobom ne slažem. Da bi se nas dva sada imalo složili, prvo MOLIM TE ti sada meni daj podatak: kolika je bila deklarirana nosivost te prikolice, pa da to usporedimo s koliko je bila natovarena. (Ukoliko je bila propisno natovarena onda postoji jaki razlog tražiti od proizvođača da podmiri sve nastale troškove od posljedice pucanja osovina kotača.)Gdje ovima na tehnickom pise kakve i cije osovine ima prikolica?
Promjeni se velicina guma u prometnoj i to je to. Normalno ako osovine sjedaju kako treba bez nekih bjesnih preinaka.
Najbezbolnije ako su gume ok i raspon rupa odgovara nabavit osovine od kakvih rashodovanih zmajevki, tehnostrojki...
Ove legalne i atestirane su mogle nekog ubit. Toliko o papirima.
Muha "zašto bi se sfrkala osovina" nije to špera i kruta veza između lijevog i desnog kotača? Svaki kotač te prikolice ima svoju slobodnu i neovisnu brzinu, unutrašnji se kroz zavoj okreče sporije i ima manji broj okretaja od vanjskog, ili sam ja poblesavio? Da joj treba ugradili bi joj diferencijal...Pa sama osovina bi trebala atest imati.
Tam na prikolici je dupla osovina, ako stavi dvije ovakve zafrknula se bu šasija na skretanju kolko je očito sama prikolica kvalitetna.
Zato i ne volim tandemke, uz jos par razloga.ako stavi dvije ovakve zafrknula se bu šasija na skretanju kolko je očito sama prikolica kvalitetna.
Taj podatak o teretu ce nam morat otkrit vlasnik.Kolega ja se s tobom ne slažem. Da bi se nas dva sada imalo složili, prvo MOLIM TE ti sada meni daj podatak: kolika je bila deklarirana nosivost te prikolice, pa da to usporedimo s koliko je bila natovarena. (Ukoliko je bila propisno natovarena onda postoji jaki razlog tražiti od proizvođača da podmiri sve nastale troškove od posljedice pucanja osovina kotača.)
Možemo nastaviti raspravu i dalje, u konstruktivnom ozračju, ja sam za.
Točno, ja sam kriv, ipak pojasni mi molim te zašto bi se šasija trebala usukati, ili sfrkati? Kotačiu su lenjivci, neovisni, slobodni strijelci...Nisam rekel osovina, rekel sam da se bu šasija usukala jer ta prikolica ima dvije osovine i 4 kotača