• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,904
Koliko je Vas imalo ovakvo iskustvo? Ja sam na jednu Novu godinu, na večer, imao nalet srne iz grmlja, na lijevi blatobran i far Mazde 323. Iskočio sam van, u tom se trenu ošamučena srna digla na noge i otrčala preko puta, živice i grmlja, prema vodotornju i slobodi prirode. Na autu nisam imao štetu.

1000011296.jpg
1000011297.jpg
Davno prije, sinu mojeg kolege s posla je u Međimurju izletio jelen, bilo je to strašno puno štete... pamtim to jer sam mu slagao struju na tom karamboliranom Volvu, poslije karambola.
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,508
Prije par godina srna mi udarila u moje staklo, razbila ga, malo rec da sam se uplasio. Ona je odskakutala nazad u kukuruz, a ja se vratio kuci s razbijenim staklom i par ogrebotina na vratima. 50ak € novo staklo i vozi dalje. Najveci posao je bio svo staklo usisat.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,038
Da, nije problem naletjeti na srnu.
Problem je ako ona ode pa nemre naplatiti štetu gulašem 🤭:ROFLMAO:
 

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,341
Prije 2 godine jelen mi je skočio gore na šajbu i panorama krov. Isto sam se uplašio iskreno, najviše zato jer je cura bila unutra, dok sam vidio će baš skočiti gore na nas, da nebi propao s nogom kroz panoramu. Završilo je sve ok, on otišao jer nije bila velika brzina, a meni ostalo 11 000 € štete i natezanje sa HLS-om.
 

Najnoviji postovi

Na vrh