Uspio sam naplatiti samo 7000 eura. Sjećam se postupka jako dobro. Dobio sam obrazac koji sam morao ispuniti i sve se odvijalo preko maila. Sve je to krenulo vrlo glatko, poslali se svi dokumenti, oni poslali procjenitelja. Poslali su mi ponudu od 4000 eura ili naplata po računu servisa naravno uz svu papirologiju i kataloške brojeve. Poslao sam auto u Zubak i tad je krenula agonija. Više se nisu javljali iz HLS, trebala je potvrda da se krene sa radom, pa je trebala naknadna procjena i svašta nešto. Onda namon 2 mj. sam napokon došao do njih da bi mi rekli da ja nisam nikakvu papirologiju poslao i da sam slao na krive mailove, da oni to više ne koriste. Uglavnom nakon natezanja i svega, platio sam popravak da napokon dobijem auto jer je od 6. do 10. mj bio u servisu i onda sam im poslao račun i tu ponovo kreće natezanje. Pitam zašto mi ne isplaćuju novce, kažu provjeravamo kataloške brojeve, to je tako bilo nekih 2 mj. Onda sam uzeo odvjetnika i uspio sam izvuć tih 7000 eura i to su mi platili znaći iduću godinu u 5. ili 6. mj., znači godinu dana agonije. Izvuko bi ja sve, ali sam sam si kriv jer nisu poslali naknadni izvid, tj. procjenitelja pa sam na svoju ruku rrkao u servisu da nastave sa radom i taj dio nisu priznali. Uglavnom jedan veliki palac dolje.
Da napomenem znak divljaći je bio na cesti, ali nije bilo ni brzine, niti alkoholu, niti ikakve pogreške u tom smislu.