• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,906
Koliko je Vas imalo ovakvo iskustvo? Ja sam na jednu Novu godinu, na večer, imao nalet srne iz grmlja, na lijevi blatobran i far Mazde 323. Iskočio sam van, u tom se trenu ošamučena srna digla na noge i otrčala preko puta, živice i grmlja, prema vodotornju i slobodi prirode. Na autu nisam imao štetu.

1000011296.jpg
1000011297.jpg
Davno prije, sinu mojeg kolege s posla je u Međimurju izletio jelen, bilo je to strašno puno štete... pamtim to jer sam mu slagao struju na tom karamboliranom Volvu, poslije karambola.
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,511
Prije par godina srna mi udarila u moje staklo, razbila ga, malo rec da sam se uplasio. Ona je odskakutala nazad u kukuruz, a ja se vratio kuci s razbijenim staklom i par ogrebotina na vratima. 50ak € novo staklo i vozi dalje. Najveci posao je bio svo staklo usisat.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,039
Da, nije problem naletjeti na srnu.
Problem je ako ona ode pa nemre naplatiti štetu gulašem 🤭:ROFLMAO:
 

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,341
Prije 2 godine jelen mi je skočio gore na šajbu i panorama krov. Isto sam se uplašio iskreno, najviše zato jer je cura bila unutra, dok sam vidio će baš skočiti gore na nas, da nebi propao s nogom kroz panoramu. Završilo je sve ok, on otišao jer nije bila velika brzina, a meni ostalo 11 000 € štete i natezanje sa HLS-om.
 

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,611
Cura je nedavno naletila na srnu al nije bilo jako. Par crta na haubi i braniku i razbijen znak VW. Riješeno preko kaska u ovlaštenom. Nije bila policija al su svejedno priznali štetu. Bilo je dlaka i krvi od srne na braniku.
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,929
I bratić je imao sličan slučaj, izletjela iz grma, udarila bočno u felgu, oštetila prvi spojler i lampu. Išli su ju tražiti, ali je nestala u livadi. Srećom, ostalo dlaka na felgi, doduše on je zvao policiju, osiguranje priznalo i ovlašteni BMW servis popravio štetu.
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,394
Mi smo imali prije par godina istu stvar, znači supruga je udarila srnu koja je pobjegla, branik i razbijeni far je bio nažalost iz mog novčanika jer su policajci negdje uslikali na cesti znak za divljač i nisam dobio ništa.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,295
Kolega je nju suknul, stal i gurnul u grabu od straha da ga milicija ne ufati i došel k nama po djelove za jurilicu.
Normalno da smo mi zaključali radnju....
Sreča pa je to bila drlja, na današnjim plastikanerima direktan šus prednjim krajem je skoro totalka.
 

Frenki F3

Dobro znana faca
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
107
Tjedan prije Badnjaka 2021. žena i ja naletjeli s min 80 km/h na srnu. Znači, raznesli smo japanskoga Mađara do motora. U početku nismo mogli srnu najti, ( zvali Policiju ), ja moram na put, koma. Poslije su ju lovci našli još živu cca 50 m dalje sirotu. Sreća pa sam imal kasko, 21000kn štete. Imam još starog focusa 2009.,mali ovu zimu isto pogodil srnu na Varaždinbregu , doduše s manjom brzinom, ali njemu su samo nosač fara i 2 kopče od branika popucale. Nikakva šteta u odnosu na suzu. Tak da fakat ti novi auti su kup plastike
 

Najnoviji postovi

Na vrh