Na ovom se da, jer je pod kratek i noga je ispod pedale, pa je čak i zgodnije držati nogu na polugi spone (upreš se, da ne opadneš z sica na velikoj doli). Naravno, za promjenu smjera i slično na polju.
Dok je na cesti, kad treba dva auskuplanja i/ili međugas, bolje stiskati na uobičajeni način, isto kak i za uklop kardana.
Glede IMT-a...nismo ga nigdar imali, probal sam ga i nije mi legel. Je mehanički izdržljivi od ovog mojeg jadnička, ali nije sve u tome. Snaga na kadanu mu je mala, jedino kaj je brži za lake priključke, fali brzina između 2. i 3. za voziti teret po cesti, iako je 2. puno upotrebljivija na polju...
Znaš situaciju u mojem susjedstvu... (Zetor) Štore i IMT540 (po potrebi). Susjed veli da mu je Š. neusporedivo bolji (iako je 540 teži i moćniji), makar je temeljito potrošen...a na blizu 20t sati još nikad nisu kočnice mijenjane niti otvorena getriba (osim zamjene spojničkih...a i one su zadnji put mijenjane prije 35+ godina).
Svaki put kad mi dojde neki IMT na dvor, moram čistiti tlo jer ostane fleka ulja...
Ovo je od 558...nakon 15-tak minuta...