• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
887
Ukrao sam sliko sa obavijesti tamkajšnjih vatrogasaca, koji jesu bili na intervenciji. Nisu ništa detaljnije napisali, osim, bila je intervencija,spašavanje, 4 slika i kraj priče...

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
887
Evo proizvod Livingstone kabina SLO. Var 2mm. Otvorim na brzino straznji prozor i eto padne mi sve na glavo. Oko tog proizvoda doduše moglo bi se otvoriti nova tema. Sve u svemu srečom da ni satralo stakla.

Prilozi

• 20250705_083540.jpg
    20250705_083540.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 61
  • 20250705_084050.jpg
    20250705_084050.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 60
  • 20250705_083436.jpg
    20250705_083436.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 60

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,556
Viš da je bil dober, ostavil ti je i Čarli, da imaš z čim oprati poslije čašu i flašu... ;)

...a na kamenu je ostavil otiske...koji nikome ne trebaju, jer policija sad ima važnijeg posla: loviti one koji su pjevali.
Da je i ovaj tvoj pjeval, onda bi ga ulovili. Ovak im nije zanimljiv.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
782
Ma nije mi žal ništ drugo, razbil mi prozor koji sam postavljal sa meni jednom dragom osobom koje više nema. Platil bi mu , nahranil ga samo da nije taj prozor diral. Inače, pri nama je i črni cigan dobil jesti i piti i uvijek bude. Takvi smo mi ljudi...

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,203
Zbog toga je jen poznanik nakon učestalih provala v klet, na verandu del liter i vodu i par čaš. Kraj tace je ostavil poruku ; Nutra nema ničeg, ni akumulatora. Ak si žedan, popi si , al ne lupaj mi vrata i prozore

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
823
Evo proizvod Livingstone kabina SLO. Var 2mm. Otvorim na brzino straznji prozor i eto padne mi sve na glavo. Oko tog proizvoda doduše moglo bi se otvoriti nova tema. Sve u svemu srečom da ni satralo stakla.
A lep zavar sa CO2, taj lep zavar drži ko pas ježa....

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
782
Šalje sinek slike poslije nevremena.
Ujutro, kak su Policajci otišli sa uviđaja provale, nebo se srušilo. U mojoj šumi ( do klijeti ) pukel hrast, raznesel bukvu i gaciju. Sreća pa nije nikog bilo u blizini ili na susedovu klijet okrenul. A i struja tu prolazi. I pukla jedna stara šljiva. Imam za vikend akciju.
Ludi ljudi - ludo vrijeme :rolleyes:
1000018301.jpg 1000018303.jpg 1000018304.jpg

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
887
Frenki, siječaju me slike na godinu 23,kad mi posrušilo pola šume. 1 prva debela bukva pala i 4 iza nje zbog nje.
Što se vara tiče, jako mu se interesantno neugodno zavarilo. Na jednoj strani flah imao je var dobar, al ga majstor obrusijo sasvim uskoro 2/3 dole, pa držalo samo 2 milimetara. A to napravijo, jer na drugoj strani bijo je super veliki var pa računao na njega, al vidi vraga,malo puta to vidijo-nije spojilo ploščice k flahu,kao da bi vazolinom jo namazao. A var veliki. Tako je nosijo samo onaj sa 1/3 mesa. A zaista nije mi jasno zašto jednog tako odbrusijo, jer ne zasmeta nikdje prozoru. A amortizeri takvi, da se razplačeš. Ni moga piceka virojatno ne bi držao u zrak, kamoli takav prozor. KAd se prozor jakim bukom zatvorijo, kad sam vozijo nizbrdo, ja se okrenem i svu silom odgurnem prozor i zapsujem pored. Kad odljeti prozor, tad bi me trebao čuti, kako sam psovao. A držajuči prozor da ne padne na tlo, nisam mogao uskoro ni da zaustavim traktor,jer sam bijo prekratak. Proizvođač kabine bijo je sve, samo čovik ne.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,494
Danas oko 14 časova, Lada mi napravi totalku, čovjek sjekao krivinu a klizav asfalt od kiše. Bježao sam skroz desno koliko sam mogao al' nije pomoglo. Sreća nikome ništa, samo materijalna šteta.

Prilozi

• 20250709_140152.jpg
    20250709_140152.jpg
    72.9 KB · Pregleda: 46

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,961
Imao sam Nivu!
Prigovor je na limariju, potrošnju goriva, i nedostatak blokade po želji prednjih i stražnjih kotača.

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,494
Ma ipak treba, ovaj je lupio glavom u nešto, srećom nije ozbiljnije povrjeđen. Meni se pojas aktivirao i povukao me u sic nazad tako da sam zračni jastuk jedva i dotakao.

Najnoviji postovi

Na vrh