• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
887
Ukrao sam sliko sa obavijesti tamkajšnjih vatrogasaca, koji jesu bili na intervenciji. Nisu ništa detaljnije napisali, osim, bila je intervencija,spašavanje, 4 slika i kraj priče...

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
887
Evo proizvod Livingstone kabina SLO. Var 2mm. Otvorim na brzino straznji prozor i eto padne mi sve na glavo. Oko tog proizvoda doduše moglo bi se otvoriti nova tema. Sve u svemu srečom da ni satralo stakla.

Prilozi

• 20250705_083540.jpg
    20250705_083540.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 53
  • 20250705_084050.jpg
    20250705_084050.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 53
  • 20250705_083436.jpg
    20250705_083436.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 53

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,545
Viš da je bil dober, ostavil ti je i Čarli, da imaš z čim oprati poslije čašu i flašu... ;)

...a na kamenu je ostavil otiske...koji nikome ne trebaju, jer policija sad ima važnijeg posla: loviti one koji su pjevali.
Da je i ovaj tvoj pjeval, onda bi ga ulovili. Ovak im nije zanimljiv.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
774
Ma nije mi žal ništ drugo, razbil mi prozor koji sam postavljal sa meni jednom dragom osobom koje više nema. Platil bi mu , nahranil ga samo da nije taj prozor diral. Inače, pri nama je i črni cigan dobil jesti i piti i uvijek bude. Takvi smo mi ljudi...

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,201
Zbog toga je jen poznanik nakon učestalih provala v klet, na verandu del liter i vodu i par čaš. Kraj tace je ostavil poruku ; Nutra nema ničeg, ni akumulatora. Ak si žedan, popi si , al ne lupaj mi vrata i prozore

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
823
Evo proizvod Livingstone kabina SLO. Var 2mm. Otvorim na brzino straznji prozor i eto padne mi sve na glavo. Oko tog proizvoda doduše moglo bi se otvoriti nova tema. Sve u svemu srečom da ni satralo stakla.
A lep zavar sa CO2, taj lep zavar drži ko pas ježa....

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
774
Šalje sinek slike poslije nevremena.
Ujutro, kak su Policajci otišli sa uviđaja provale, nebo se srušilo. U mojoj šumi ( do klijeti ) pukel hrast, raznesel bukvu i gaciju. Sreća pa nije nikog bilo u blizini ili na susedovu klijet okrenul. A i struja tu prolazi. I pukla jedna stara šljiva. Imam za vikend akciju.
Ludi ljudi - ludo vrijeme :rolleyes:
1000018301.jpg 1000018303.jpg 1000018304.jpg

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
887
Frenki, siječaju me slike na godinu 23,kad mi posrušilo pola šume. 1 prva debela bukva pala i 4 iza nje zbog nje.
Što se vara tiče, jako mu se interesantno neugodno zavarilo. Na jednoj strani flah imao je var dobar, al ga majstor obrusijo sasvim uskoro 2/3 dole, pa držalo samo 2 milimetara. A to napravijo, jer na drugoj strani bijo je super veliki var pa računao na njega, al vidi vraga,malo puta to vidijo-nije spojilo ploščice k flahu,kao da bi vazolinom jo namazao. A var veliki. Tako je nosijo samo onaj sa 1/3 mesa. A zaista nije mi jasno zašto jednog tako odbrusijo, jer ne zasmeta nikdje prozoru. A amortizeri takvi, da se razplačeš. Ni moga piceka virojatno ne bi držao u zrak, kamoli takav prozor. KAd se prozor jakim bukom zatvorijo, kad sam vozijo nizbrdo, ja se okrenem i svu silom odgurnem prozor i zapsujem pored. Kad odljeti prozor, tad bi me trebao čuti, kako sam psovao. A držajuči prozor da ne padne na tlo, nisam mogao uskoro ni da zaustavim traktor,jer sam bijo prekratak. Proizvođač kabine bijo je sve, samo čovik ne.

Najnoviji postovi

Na vrh