Frenki, siječaju me slike na godinu 23,kad mi posrušilo pola šume. 1 prva debela bukva pala i 4 iza nje zbog nje.
Što se vara tiče, jako mu se interesantno neugodno zavarilo. Na jednoj strani flah imao je var dobar, al ga majstor obrusijo sasvim uskoro 2/3 dole, pa držalo samo 2 milimetara. A to napravijo, jer na drugoj strani bijo je super veliki var pa računao na njega, al vidi vraga,malo puta to vidijo-nije spojilo ploščice k flahu,kao da bi vazolinom jo namazao. A var veliki. Tako je nosijo samo onaj sa 1/3 mesa. A zaista nije mi jasno zašto jednog tako odbrusijo, jer ne zasmeta nikdje prozoru. A amortizeri takvi, da se razplačeš. Ni moga piceka virojatno ne bi držao u zrak, kamoli takav prozor. KAd se prozor jakim bukom zatvorijo, kad sam vozijo nizbrdo, ja se okrenem i svu silom odgurnem prozor i zapsujem pored. Kad odljeti prozor, tad bi me trebao čuti, kako sam psovao. A držajuči prozor da ne padne na tlo, nisam mogao uskoro ni da zaustavim traktor,jer sam bijo prekratak. Proizvođač kabine bijo je sve, samo čovik ne.