Može ju svatko zamijeniti. 2 montirača i bat i udri Mujo. Nju i tak ne balansirašstražnju može zamijeniti samo vulkanizer koji ima opremu za teretni program
Možda neke idu tak.Može ju svatko zamijeniti. 2 montirača i bat i udri Mujo. Nju i tak ne balansiraš
Tak sam delal na autima i išlo je uglavnom bez problema (ponekad su bile zapečene pamalo teže) sve dok nisu došle šlauhlos gume. Onda sam shvatil da te šlauhlos nemrem odvojiti od felge i od onda rađe idem kod vulkanizera.Specijalni alat za teretni program guma je slijedeći; Polegnut kotač na podu, hrastova greda tik do felge i natjerivanje traktora po gredi dok ne "odlijepi" gumu, dalje je sve picin dim sa dva - tri montirača, ovisno o dimenziji. To je prva pomoć ako se ne može ili ne želi ići kod vulkanizera.
I to smo riješili, pukla platna sa strane, jedva vidljivo iznutra, pa "vatrogasnom" mjerom zalijepljena neka crna fleka i vulkaniziran šlauf, ukupno 35 e.Sve me veseli sutrašnji posjet vulkanizeru kad vidim cijene 😆
Ako nisi siguran udarati macolom - da, a štediš ruke i zube.Znači trebaju ti dva traktora za srediti jedan točak?
I to smo riješili, pukla platna sa strane, jedva vidljivo iznutra, pa "vatrogasnom" mjerom zalijepljena neka crna fleka i vulkaniziran šlauf, ukupno 35 e.
Taman cijeli dan za 4 gumeIma i ona fora dizalizom i užetom...