• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,064
Jok,,noćas oko ponoći,,kamera iz štale mi kaže jedna krava skinula lanac,,kojim je vezana,,da nebi ozlijedila kravu do nje,,odem do štale nekih 300 m. kad sam htio ponovo je vezati gospođa se poče buniti,,bio sam i onako ljut,i samo mi je to trebalo,,u onoj huji krenem da je opalim pesnicom ko Tajson,, ona se naglo pomjeri tak da je pesnica završila direktno od kost,,,

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,106
Nznm kaj to jucer onda bilo..meni oko 9 bik isto skinuo lanac, prvo po stali i pored po sjeniku napravio dar mar i onda kroz sjenik van na dvoriste....ali moj ima neki 100tinjak kg pa ga je jos moguce drzati pod kontrolom...

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,352
Jok,,noćas oko ponoći,,kamera iz štale mi kaže jedna krava skinula lanac,,kojim je vezana,,da nebi ozlijedila kravu do nje,,odem do štale nekih 300 m. kad sam htio ponovo je vezati gospođa se poče buniti,,bio sam i onako ljut,i samo mi je to trebalo,,u onoj huji krenem da je opalim pesnicom ko Tajson,, ona se naglo pomjeri tak da je pesnica završila direktno od kost,,,
Gospođa hoće da se pari, jel.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,064
Gospođa hoće da se pari, jel.
Za koji dan je sleduje i taj nagon,,,jer to pratim,,ona je otelila jedno tele,, lani,,inače je crveni holštajn,,i za nekih 40 dana završava karijeru,,ima taj vjerski obred,,davanje žrtve, ti to zasigurno znaš,,nažalost ona nije položila prijemni ispit,,i tu završava karijeru,,

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,913
Za koji dan je sleduje i taj nagon,,,jer to pratim,,ona je otelila jedno tele,, lani,,inače je crveni holštajn,,i za nekih 40 dana završava karijeru,,ima taj vjerski obred,,davanje žrtve, ti to zasigurno znaš,,nažalost ona nije položila prijemni ispit,,i tu završava karijeru,,
Ah što se može, al eto i za kurbana(ako se tako veli),I to je nešto.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,064
Vidi ovo si ispravno kazao,,, inače taj vjerski obred ja lično ne upražnjavam,,,šta ču takav sam kakav sam,,,al je ovaj obred postao vrlo veliki biznis,za one švercere,,inače ja tvrdim sve vjerske politike se svode na uzimanje novaca od sirotinje,,u ime nečega,,,tako i kod nas,,,ogromni se novci mlate zarad nekakvih ideala,,,

Najnoviji postovi

Na vrh