• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Da,psihički problemi su psihički problemi.Razlikujemo psihičke probleme i psihičke bolesti.Koje su bolesti kao i svaka druga koja se mora liječiti.Ako se prepozna kao bolest.Ima ih lakših,ima ih težih.Ljudi koji od njih boluju pate.
Imam prijateljicu koja je imala psihičke probleme.Trebalo joj je nekoliko godina da ih riješi.Više ih nema.
Poznajem čovjeka koji ima psihičku bolest.On će sa njom živjeti cijeloga života i pokušati ju držati pod kontrolom.Oboje zavrijeđuju svu moju pažnju i pomoć koju im mogu pružiti
.

Ali vjerujem da nijedno od ovo dvoje ne ide paliti tuđu muku , jednostavno žive sa tim

Jedino što od SADa mi se sviđa je onaj njihov amandman o ličnoj imovini :icon_super: ako si na mojoj zemlji ušao si svjesno da sa nje možeš izaći i mrtav :(handshake):

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Treba ga žaliti ? A šta je sa onim čije je zapalio ? Treba ga natjerati da to popravi i to ubrzanim tempom i da napravi još bolje nego šta je bilo pa mu nebi drugi put palo na pamet paliti ili bi barem prije razmislio za šta služe šibice i upaljač !!

To se zove radna terapija.Ali i goli otok bi dobro došao za tvrdokorne slučajeve. toliko od mene o tome. stvarno smo ošli off

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Je v SAD-u zakone ni pisala UDBA... TAM SU ZAKONI DONEŠENI DA BI ŠTITILI POŠTENU , VRIJEDNU I ZDRAVU NACIJU. Nemaju oni tam agenta kodnog imena SOVA...Za to se najbolje pobrinula priroda -selekcijom. Više nebum, ne spada v ovu temu....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Noćas mi jedna kravica se oslobodila i krenula sve redom čistiti i žvakati,tako je u svom pohodu i jedan kabel od struje prožvakala ,nisam ga baš dobro vidio ali je zato žena osjetila kad je uključila muzilicu,srećom sve je prošlo OK,dobro što je noćas bila struja isključena u tom dijelu inače bi krava dobila novu frizuru

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Jedan opasan lom pred par minuta ali na svu srecu sa minimalnim posljedicama, naime piva jos nije bila natocena a tek frisko otvorena uz to mrzla ko cigankina dusa. Morti je tek negdje deseta danas...

bulv.jpg

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Mora da si bio nestrpljiv kad si video oznojanu flašu...:icon_wink:
ufff... čaša baš izgleda jezivo...nadam se da su prstići celi :drink:

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Prstici su svi na broju za razliku od casa, njihov je broj u blagom opadanju a piva najgore prolazi tj nestaje pun gas. Sva sreca pa ona spada u obnovljivi izvor energije ima je u ducanu kolko ti srce zeli.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
hehe ivek,preduhitril si me,bas sam tu sliku htel ja postaviti,dobil sam ju iz povjerljivih izvora ;)

B

bosniahos

Guest
Mora da je bila prečica preko seoske deponije fekalija.:icon_lol::(sweat):
Glina i čini mi se lijevo gore brdašce.Ja imam puno posla u šumi ali neidem još,prevruče je zagušljivo.A obadi,komarci i cerepike nestaju nikad.

skladistar

Član
Tu od
26 Kol 2007
Poruka
492
Mora da je bila prečica preko seoske deponije fekalija.:icon_lol::(sweat):
Glina i čini mi se lijevo gore brdašce.Ja imam puno posla u šumi ali neidem još,prevruče je zagušljivo.A obadi,komarci i cerepike nestaju nikad.

Izvor na rubu sume..mocvarno tlo....
Bil sam prelijen otkopcati prikolicu jer sam vukel jedan komad drva pa sam ga kapcio s prednje strane.
I onda pazis kud ide prikolica,trenutak nepaznje i evo nas :)

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
evo moje nezgoode danas , neznam kaj se dešava , prošle jeseni je krajnik na toj istoj strani pukel , tak i danas , a nametal nove ...znači na ljevom kotaču ,a desni je dobar za sad ...dok sam malčiral , sve normalno sam se obračal , a prošle godine isto kad sam se obračal , onda sam oral

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
jel to od MF -a ? ako je onda je valjda od utovarivača dobilo,i sad nakraju puklo dok si se obračal...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Vezano uz mehanizam upravljanja ,možda cilindar ima hod veči od ograničenog hoda glavčine kotača .

Najnoviji postovi

Na vrh