el pibe
Ljepota ti je to od prirode, taj me tvoj pokazani krajolik oduševljava, imaš prekrasan pogled.
Vidi se da si se potrudio urediti travu (meni je nekako teže flaksati ili kositi, nego frezati), svaki ti trs ma kako izgledao ima svoju posebnu prirodnu ljepotu i neka je kvrgav.
Drveni stupovi su prirodniji od betonskih, samo je meni u trenutku nabave bilo pristupačnije kupiti betonske. Danas žalim što sam kupio baš te koje imam, koje sam kupio, a što nisam dao koju mrvicu novaca više i kupio od Tehnobetona. I dan danas je stup od Tehnobetona iznad klase ostalih, samo da budem iskren ja to tada nisam znao. Sad je suviše kasno da se kajem.
Ne vidim da tvoj vinograd na slikama nije po modernim standardima, što mu ovakvome fali - meni se dopao na prvi pogled, što su to zapravo "moderni standardi"? Može netko imati sve najskuplje od sadnica, mehanizacije, stupova, najbolji položaj, najkvalitetniji podrum i opremu, a nema pojma o zaštiti vinograda, o podrumarenju, vino mu je "sumporovodični napitak" je*eš to.
Uživaj ti maksimalno, punim plućima u tome što si sada pokazao, sa onima koje voliš, cijeniš i s kojima se družiš.