• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
koliko troši?
neam pojma,,,nisam mu nikada mjerio potrošnju

B

branko

Guest
danas dok sam se vozio s autom vidio sam ovu mrcinu na cesti

JD8430-04.jpg

pa dok sam se vracao stao sam kod parcele da napravim jos par slika ovog mamuta ali mu nisam mogao prici blize jer bil u blatu do koljena a ja bas nisam bio opremljen za takve vratolomije.

JD8430-01.jpg

JD8430-03.jpg

JD8430-02A.jpg

te djonije je imala (4 komada) podravka prije cca 30 godina da bi ih kasnije zamijenila sa imt 5270, i nakon toga te imt-eje su zamijenili sa jd 4650 koji jos uvijek rade na poljima ali sad je to privatna firma "podravsko gospodarstvo". ja sam mislio da su ih sve prodali jer ih nisam vidjal tamo gdje im obicno stoje ti stari rastureni strojevi ali izgleda da je ovaj ostal do danasnjih dana i uskrsnuo iz mrtvih.

T

Tonxy

Guest
u jeb. bas je mrcina!! koliko je to ks? sta se nisi iso provozat s tim malo pa da vidis kako ide!!

B

branko

Guest
Tonxy kaže:
u jeb. bas je mrcina!! koliko je to ks? sta se nisi iso provozat s tim malo pa da vidis kako ide!!

210 ks nema puno ali to je traktor star cca 30 godina pa je ogroman, nisam bas bil prikladno opremljen da se popnem na njega jer je blato do koljena i to ne ono normalno vec sve ispremjesano s traktorima, jer tu tovare secernu.

T

Tonxy

Guest
branko

takva se prilika ne propusta ja bi i da kraj lava moram proci doso do te mrcine!! ma zezam se!! stvarno je ogroman!!

B

branko

Guest
Tonxy kaže:
branko

takva se prilika ne propusta ja bi i da kraj lava moram proci doso do te mrcine!! ma zezam se!! stvarno je ogroman!!

meni je jedino bilo cudno sto se nakon tolko godina taj traktor pojavil natrag u polju a nekad sam se kao klinac naveral po njemu i vozil se s soferima dok su orali tak da me to vise ne privlaci nekaj posebno.

R

Ratarko

Guest
Neka malo jača tanjurača od 7 metara odnosno zubača i to bi mu bio sav posao da je moj :D

T

Tonxy

Guest
a cuj onda su bili jos u modi!! a dobro ako je tebe to proslo!! samo i ja sam cuo da toga nema vec dugo!!

I

Ivan_MF

Guest
@branko

Nevezano uz temu .... zanima me jel kod vas PG-ovci rade zemlju ili ste njim sve uzeli ? Mi smo im preuzeli zemlju ali upadaju po noći na tuđa oranja i siju :mrgreen: :roll:

B

branko

Guest
Ivan_MF kaže:
@branko

Nevezano uz temu .... zanima me jel kod vas PG-ovci rade zemlju ili ste njim sve uzeli ? Mi smo im preuzeli zemlju ali upadaju po noći na tuđa oranja i siju :mrgreen: :roll:

nekaj jos malo delaju ali vrlo malo, a i to im budu oduzeli samo se ceka da poberu secernu gdje jos imaju ili u ljeti da pokombajniraju sjemenski ljulj, inace ova parcela im je oduzeta , malo su losije slike pa se ne vidi da je odmah do repe poorano i covjek ceka samo da odpelaju repu pa da poora i to malo kaj je ostalo. mislim da je gospon m. i ovak v ku...cu , jer ako si cul da je podnesena tuzba protiv njega zbog klanja bikov na crno v delovima, mislim da se radi oko 140 ili oko 170 komada nisam tocno zapamtili tj. za tolko imaju dokaze a vjerojatno je toga bilo i vise .

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Ima takav neki zglobnjak u Čađavačkom lugu kod privatnika i još vidim da radi sa njime

I

Ivan_MF

Guest
Mi smo u prolječe stupili u posjed... oko 240 ha je bilo poorano, a na oko 600 ha je bilo žito. Ljudi koji su dobili poorane parcele su odmah stupili u posjed, tj. posadili kukuruz. Bilo je bojazni da bu i on silom išel u posjed ali ništ od toga... nije isplatil plače radnicima,a nije bilo ni goriva :mrgreen: Sad ujesen su uspjeli posijati samo oko 20 ha, na onim tablama kaj su si ljudi poorali i ništ više ... Sad se nadamo da od iduče godine bude "pravi" natječaj kaj bumo mogli u miru radit zemlju :mrgreen: :roll:

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Ivan_MF kaže:
Mi smo u prolječe stupili u posjed... oko 240 ha je bilo poorano, a na oko 600 ha je bilo žito. Ljudi koji su dobili poorane parcele su odmah stupili u posjed, tj. posadili kukuruz. Bilo je bojazni da bu i on silom išel u posjed ali ništ od toga... nije isplatil plače radnicima,a nije bilo ni goriva :mrgreen: Sad ujesen su uspjeli posijati samo oko 20 ha, na onim tablama kaj su si ljudi poorali i ništ više ... Sad se nadamo da od iduče godine bude "pravi" natječaj kaj bumo mogli u miru radit zemlju :mrgreen: :roll:
Imaš više sreće nego pameti! :twisted:
Tebi su i gnoja navozili... :roll: imaš prave parcele.
MF 105 ks vuče 3*16. 8)

I

Ivan_MF

Guest
Ali zato moje parcele imaju vuklinke. :lol: ;)

Znaš kome moreš zahvaliti kaj si tak "fine" parcele dobil :blackeye

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Znam, znam... pazi da pročita odma bi bila uvreda na tebe :|
I nećemo više mjenjat temu!

R

Ratarko

Guest
Previše crne boje su koristili ali dobar pokušaj u kopiranju Fendtovog Black Beauty traktora :blackeye
A istina je , zeleni traktori su uvijek bili najbolji :mrgreen:

B

Bobo

Guest
Ne znam kako tebi, ali mi je ovaj lijepsi od Black beauty fendta...

R

Ratarko

Guest
Meni nije , ozbiljno .
Ovaj mi je pretaman ... ova slika sa profila mi je najjlošija .
Crne gume , crni tegovi , crne felge ... jednostavno mi fali neki kontrast ali ga nema a i traktor bez prednjih tegova mi je ružan u startu .

Na vrh