Dado121
Aktivni član
- Tu od
- 14 Kol 2010
- Poruka
- 2,118
Ja ne kužim kakve ove neke slike imaju veze sa poljoprivredom.....!
pa mi smo u temi SVAŠTARA
tu možemo stavit sve što nema veze s poljoprivredom...
Na slažem se baš sa vama! Izbacili ste čovjeka sa foruma jer nije pisao kako se nekom nije svidjelo a piso je o poljoprivredi i stavljao super fotke. A ove gole gizice i ... to vam je ok!? A i moje slike i postove ste obrisali!
Ja ne kužim kakve ove neke slike imaju veze sa poljoprivredom.....!
Malo sam kasno pročitala što si napisao,ali jesi li pročitao što piše u podnaslovu teme "SVAŠTARA" kao uputa za pisanje,to su ti oni redci ispod naslova koji ti govore o čemu se sve može pisati-sve osim politike.Čak i kuharski recepti,filmovi,priče...Dakle,nije obaveza da svugdje bude poljoprivreda.Pa tako niti slike ne moraju imati veze sa poljoprivredom.Ne na ovome mjestu.A i ,ako se kome hoće,mogu.Gledaj i smij se,a ako ti se ne smije,pusti druge da se smiju.
Malo sam kasno pročitala što si napisao,ali jesi li pročitao što piše u podnaslovu teme "SVAŠTARA" kao uputa za pisanje,to su ti oni redci ispod naslova koji ti govore o čemu se sve može pisati-sve osim politike.Čak i kuharski recepti,filmovi,priče...Dakle,nije obaveza da svugdje bude poljoprivreda.Pa tako niti slike ne moraju imati veze sa poljoprivredom.Ne na ovome mjestu.A i ,ako se kome hoće,mogu.Gledaj i smij se,a ako ti se ne smije,pusti druge da se smiju.